АНТИКОР — національний антикорупційний портал
МОВАЯЗЫКLANG
Київ: 22°C
Харків: 23°C
Дніпро: 24°C
Одеса: 23°C
Чернігів: 21°C
Суми: 22°C
Львів: 12°C
Ужгород: 13°C
Луцьк: 12°C
Рівне: 14°C

Продають квартири та скасовують броню на відпочинок: Крим готується до повернення України, — ЗМІ

Читать на русском
Продають квартири та скасовують броню на відпочинок: Крим готується до повернення України, — ЗМІ
Продають квартири та скасовують броню на відпочинок: Крим готується до повернення України, — ЗМІ

На тлі успішного контрнаступу Збройних сил України на південному напрямку та деокупації Херсона росіяни почали масово виїжджати з Криму.

Про це пише "Обозреватель", посилаючись на місцевих мешканців.

Спершу на успіхи українських військових відреагувала туристична сфера. Росіяни почали масово скасовувати броню на номери в кримських готелях, де вони планували відзначати новорічні свята. Багато готелів намагаються заманювати клієнтів знижками — напередодні новорічних вихідних вони сягають 50%. Таким чином, доба в п’ятизірковому готелі може обійтися всього від 1500 до 3000 гривень.

А в січні, який у туристичній сфері традиційно називають "мертвим сезоном", деякі готелі готуються робити знижки у розмірі 70% вартості.

"Сусідка їздила до Сімферополя на вокзал, так провідниця скаржилася: мовляв, по піввагону порожні. Про додатковий "заробіток" провідникам нема чого й мріяти. Та й взагалі зараз до нас ризикують приїхати тільки найвідмороженіші... "Бавівна" тримає всіх у тонусі, а Крим скоро обов’язково повернеться додому", - заявила в коментарі журналістам місцева мешканка.

Видання зауважує, що за інформацією Асоціації туроператорів РФ, пляжі Ялти та Євпаторії також перестали мати попит у росіян. На 2023 рік вони вважають за краще бронювати відпочинок у Краснодарському краї.

В окупованому росіянами Криму також "звалився" ринок нерухомості. За даними агентств нерухомості анексованого півострова, зниження рівня продажу житла порівняно з минулим роком становить 72%. Тільки на сайті Avito виставлено пропонують понад 16 тисяч квартир, багато з яких давно не можуть продати.


Теги: КвартирыОтдыхОккупацияКрымКримУкраїнаУкраинаЗСУВСУ

Дата і час 24 грудня 2022 г., 23:24     Переглядів Переглядів: 2564
Коментарі Коментарі: 0


Коментарі:

comments powered by Disqus

’‚Ћђ€ §‘’Ћђ§ћ з Ђ‡Ћ‚ЋЊ

loading...
Загрузка...

Наші опитування

Коли, на вашу думку, можливе закінчення війни в Україні?








Показати результати опитування
Показати всі опитування на сайті
0.073987