У недавньому інтерв’ю Дмитро Назаров розкритикував путінський режим і підтримав Україну у війні з Росією. В результаті в Росії без попередження почали масово скасовувати вистави за участю актора. Про це повідомляють російські ЗМІ, повідомляє 24 канал.

Російського актора Дмитра Назарова звільнили з театру через підтримку України

Народний артист та художній керівник Московського художнього театру імені Чехова Костянтин Хабенський підписав наказ звільнити Дмитра Назарова та його дружину Ольгу Васильєву з театру. Причина звільнення, за його словами, – "гучні антиросійські настрої" акторів. Відомо, що у театрі російський актор працював 20 років.

У коментарі до російськомовного телеканалу RTVI актор Дмитро Назаров заявив , що він не отримував жодних офіційних документів з театру. Однак йому відомо про відміну подання за участю його дружини в Нижньому Тагілі.

Дмитро Назаров зіграв шеф-кухаря у серіалі "Кухня" та вважається улюбленим актором росіян. Наразі він пише вірші, в яких засуджує дії Кремля і відверто каже, що його ворогом є російський пропагандист Володимир Соловйов.

російський актор Дмитро Назаров qhiqqhiqdiqhxant