АНТИКОР — національний антикорупційний портал
МОВАЯЗЫКLANG
Київ: 19°C
Харків: 18°C
Дніпро: 21°C
Одеса: 20°C
Чернігів: 17°C
Суми: 18°C
Львів: 10°C
Ужгород: 11°C
Луцьк: 12°C
Рівне: 12°C

У Кремлі відреагували на можливу передачу Британією винищувачів Україні і спробували налякати наслідками

Читать на русском
У Кремлі відреагували на можливу передачу Британією винищувачів Україні і спробували налякати наслідками
У Кремлі відреагували на можливу передачу Британією винищувачів Україні і спробували налякати наслідками

У Росії обурені можливим наданням Великобританією Україні сучасних винищувачів, а також ймовірним приєднанням до такого роду допомоги Німеччині та Франції.

У Кремлі знову завели стару пісню про те, що військова допомога Заходу Україні "затягне конфлікт і зробить його болючішим" для нашої держави.

Про це заявив речник президента РФ Володимира Путіна Дмитро Пєсков. Він також підкреслив, що західна авіація в руках українських льотчиків нібито "не змінить результату конфлікту" і не завадить Росії "досягти цілей", які Кремль досі так і не зміг чітко артикулювати.

Російські пропагандисти тиражують коментар Пєскова щодо можливої передачі західними країнами Україні сучасних винищувачів. Він знову спробував виставити Захід винним у розв’язаній Росією проти України війні.

"Ми це сприймаємо не інакше як зростаючу залученість Великобританії, Німеччини, Франції у конфлікт між Росією та Україною. Поступово зникає грань між непрямою і прямою залученістю. Можна лише висловити жаль у зв’язку з цим і констатувати, що подібні дії згаданих країн ведуть ескала". навколо цього конфлікту, затягують цей конфлікт, роблять цей конфлікт більш болючим та болісним для України", – заявив Пєсков.

Він також спробував зберегти хорошу міну при поганій грі – і заявив, що допомога Заходу нібито не вплине на перебіг війни, а Росія "досягне поставленої мети", яка в риториці Кремля змінюється практично щодня.

"Принципово дії цих країн не змінять результат конфлікту і не змінять траєкторію, якою рухається наша країна в плані досягнення своїх цілей, поставлених у рамках спеціальної військової операції", - сказав Пєсков.


Теги: ИстребителивинищувачіВизит Зеленского в ВеликобританиюугрозыВоенная помощьвійськова допомогаВойнаВійнаНапад Росії на УкраїнуПесков Дмитрийагрессия Россииагресія РосіїВеликобританіяВеликобританияроссийская пропагандаросійська пропаганда

Дата і час 09 лютого 2023 г., 13:53     Переглядів Переглядів: 2365
Коментарі Коментарі: 0


Коментарі:

comments powered by Disqus

’‚Ћђ€ §‘’Ћђ§ћ з Ђ‡Ћ‚ЋЊ

loading...
Загрузка...

Наші опитування

Коли, на вашу думку, можливе закінчення війни в Україні?








Показати результати опитування
Показати всі опитування на сайті
0.140253