АНТИКОР — національний антикорупційний портал
МОВАЯЗЫКLANG
Київ: 20°C
Харків: 20°C
Дніпро: 22°C
Одеса: 21°C
Чернігів: 19°C
Суми: 19°C
Львів: 11°C
Ужгород: 13°C
Луцьк: 12°C
Рівне: 13°C

У Великій Британії оголосять хвилину мовчання у річницю війни в Україні, — Ріші Сунак

Читать на русском
У Великій Британії оголосять хвилину мовчання у річницю війни в Україні, — Ріші Сунак
У Великій Британії оголосять хвилину мовчання у річницю війни в Україні, — Ріші Сунак

Глава британського уряду закликав місцевих жителів продемонструвати солідарність з Україною цього дня та вшанувати пам’ять жертв війни.

У Великій Британії оголосили загальнонаціональну хвилину мовчання у річницю вторгнення Росії в Україну. Про це заявив прем’єр-міністр країни Ріші Сунак на офіційному сайті уряду.

Відбудеться вона об 11:00 за місцевим часом (13:00 за Києвом), і людей з усієї країни закликали вкотре стати на бік українців, які вже рік борються за волю.

"Цей національний момент дасть громадськості Великобританії можливість віддати належне мужності українського народу та продемонструвати незламну солідарність Великобританії з країною", - каже Ріші Сунак.

Хвилина мовчання присвячена людям, які загинули за останній рік, тому уряд Великобританії закликає населення та організації не залишатися байдужими та вшанувати їхню пам’ять.

Війна Росії проти України принесла чимало горя, і британці віддають належне хоробрості та стійкості українського народу, про що каже глава британського уряду.

"Невиправданий напад Росії знову приніс війну і руйнування на наш континент, змусив мільйони залишити свої будинки і зруйнував сім’ї по всій Україні та Росії. Я неймовірно пишаюся реакцією Сполученого Королівства, і протягом минулого року громадськість Великобританії продемонструвала свою справжню щедрість духу та незмінну віру в свободу", - підсумував Ріші Сунак.


Теги: УкраїнаВійнаВеликобританіяВеликобританияСунак Риши

Дата і час 16 лютого 2023 г., 11:28     Переглядів Переглядів: 2166
Коментарі Коментарі: 0


Коментарі:

comments powered by Disqus

’‚Ћђ€ §‘’Ћђ§ћ з Ђ‡Ћ‚ЋЊ

loading...
Загрузка...

Наші опитування

Коли, на вашу думку, можливе закінчення війни в Україні?








Показати результати опитування
Показати всі опитування на сайті
1.644608