АНТИКОР — національний антикорупційний портал
МОВАЯЗЫКLANG
Київ: 20°C
Харків: 20°C
Дніпро: 22°C
Одеса: 21°C
Чернігів: 19°C
Суми: 19°C
Львів: 11°C
Ужгород: 13°C
Луцьк: 12°C
Рівне: 13°C

Абсолютний чемпіон світу принизливо поставився до Ломаченка

Читать на русском
Абсолютний чемпіон світу принизливо поставився до Ломаченка
Абсолютний чемпіон світу принизливо поставився до Ломаченка

Американець Девін Хейні (29-0, 15 КО) проігнорував українця Василя Ломаченка (17-2, 11 КО) перед початком прес-конференції у США напередодні бою за звання абсолютного чемпіона світу у надважкій вазі. Поєдинок відбудеться в американському Лас-Вегасі у суботу, 20 травня.

Абсолютний чемпіон світу принизливо поставився до Ломаченка. Відеофакт eiqekiqxdikdant Абсолютний чемпіон світу принизливо поставився до Ломаченка. Відеофакт

Суперники зустрілися на першій прес-конференції перед боєм, поспілкувавшись із журналістами. Хейні, увійшовши до зали, попрямував у бік промоутера Ломаченка Бобу Аруму. Американець потис руку своєму співвітчизнику, а от українському екс-чемпіону у трьох вагових категоріях руки не подав. При цьому Василь не відреагував на цей вчинок володаря всіх титулів легкого дивізіону.

Абсолютний чемпіон світу принизливо поставився до Ломаченка. ВідеофактАбсолютний чемпіон світу принизливо поставився до Ломаченка. Відеофакт

Зазначимо, що Хейні зневажливо поставився до Ломаченка і під час дуелі поглядів. Девін підійшов до українця в сонцезахисних окулярах, які знімати не став, а отже, міг дивитися куди завгодно.

Сам українець з’явився на прес-конференції без національних символів та кольорів. Натомість боксер одягнув православну футболку.


Теги: Лас-ВегасБоксерыБоксСпортсменыСпортЛомаченко ВасилийХейни Девин

Дата і час 31 березня 2023 г., 14:26     Переглядів Переглядів: 2546
Коментарі Коментарі: 0


Коментарі:

comments powered by Disqus

’‚Ћђ€ §‘’Ћђ§ћ з Ђ‡Ћ‚ЋЊ

loading...
Загрузка...

Наші опитування

Коли, на вашу думку, можливе закінчення війни в Україні?








Показати результати опитування
Показати всі опитування на сайті
0.239285