АНТИКОР — національний антикорупційний портал
МОВАЯЗЫКLANG
Київ: 15°C
Харків: 14°C
Дніпро: 16°C
Одеса: 19°C
Чернігів: 14°C
Суми: 14°C
Львів: 13°C
Ужгород: 14°C
Луцьк: 15°C
Рівне: 15°C

Ар’єва місяць тому відсторонили від роботи штабу Порошенка на Київщині

Читать на русском
Ар’єва місяць тому відсторонили від роботи штабу Порошенка на Київщині
Ар’єва місяць тому відсторонили від роботи штабу Порошенка на Київщині

Народного депутата України Володимира Ар’єва місяць тому усунули від реального управління виборчим штабом Петра Порошенка у Київській області. Наразі компанією кандидата займається непублічна команда справжніх фахівців. Планувалося, що Ар’єв буде «вітриною» офіційного виборчого штабу, за якою немає жодних повноважень. Але з цієї роботи його також, скоріше за все, звільнять через тісні зв’язки з родиною Пшонки та проблеми з марихуаною.


Як повідомляє джерело у центральному штабі Порошенка, Володимира Ар’єва було усунено від управлінням виборчою кампанією на Київщині через непрофесіоналізм та інтриганство. По-перше, він не буває на засіданнях виборчого штабу по Київській області, що мало б бути його прямим обов’язком, як керівника цього ж таки штабу. По-друге, політик нещодавно зізнався журналістам, що не знає, де знаходяться області штаби Петра Порошенка.

Відповідаючи на питання ЗМІ, Володимир Ар’єв різко відповідає: «Я не знаю, де знаходяться приміщення! Я там жодного разу не був! Я не знаю, в я якому приміщенні знаходяться штаби. У нас кілька десятків штабів різних по всій області», – сказав нардеп.

Зазначимо, що Ар’єва останнім часом не бачили одразу у стратегічних виборчих штабах – Білій Церкві та Броварах, а у Приірпінні він взагалі не був жодного разу. Хоча, згідно з результатами соціологічних досліджень, саме у цих округах Петро Порошенко має високі шанси перемогти у першому турі виборів.

Аналітики стверджують – найбільша проблема Ар’єва в тому, що в стараннях догодити кандидату він роздавав обіцянки різним людям, які часто на місцях є ідеологічними конкурентами.

На думку політологів, вслід за усуненням Ар’єва від впливу на вибори у Київській області, його також відсунуть і від репрезентативних функцій, які на нього ще покладені. Справа в тому, що минуле Ар’єва може поставити хрест на його кар’єрі у нових політичних умовах. По-перше, Ар’єв водить тісну дружбу з сином екс-генпрокурора України Артемом Пшонкою. Обійми та цілунки на фото демонструють, наскільки вони близькі.

Також відомо, що через Артема Пшонку відбувалося фінансування замовних сюжетів програми «Закрита зона», керівником і автором якої є якраз Ар’єв. У джинсових сюжетах відбувався тонкий тролінг опонентів родини Пшонки, які були у нього з числа Партії регіонів.

Рейтингів нардепу не додає і той факт, що у 2006 році в польському аеропорту «Варшава-Окенцє» працівники прикордонної служби вилучили у Ар’єва і його дружини марихуану. Правоохоронні органи Польщі пред’явили подружжю звинувачення за статтею «Про протидію наркоманії». Документи для проведення слідства були передані Генпрокуратурі України. Однак МВС відмовило у порушенні кримінальної справи за цим епізодом, пославшись на відсутністю в діях Ар’єва і його дружини складу злочину.

У квітні минулого року Володимир Ар’єв знову потрапив у скандал. Він влаштував голосну сварку в одному з елітних супермаркетів Києва: у грубій формі депутат змушував касира спілкуватися з ним українською мовою. За свідченням очевидців, всіх, хто розмовляє російською, нардеп вважає «бля .. ми і посилає на ... Донбас».   Очевидно, що така «вітрина» як Володимир Ар’єв нікому не потрібна. Тому, скоріше за все, політик значно поступиться своїми позиціями, хто стане на місце Ар’єва – покаже час.  

 

Элита Страны



Теги: АрєвПорошенко

Дата і час 19 травня 2014 г., 16:11     Переглядів Переглядів: 6526
Коментарі Коментарі: 0


Коментарі:

comments powered by Disqus

’‚Ћђ€ §‘’Ћђ§ћ з Ђ‡Ћ‚ЋЊ

loading...
Загрузка...

Наші опитування

Коли, на вашу думку, можливе закінчення війни в Україні?








Показати результати опитування
Показати всі опитування на сайті
1.064217