АНТИКОР — національний антикорупційний портал
МОВАЯЗЫКLANG
Київ: 22°C
Харків: 23°C
Дніпро: 24°C
Одеса: 23°C
Чернігів: 21°C
Суми: 22°C
Львів: 12°C
Ужгород: 13°C
Луцьк: 12°C
Рівне: 14°C

Китайська газета Global Times показала ролик із імітацією ударів армії КНР по Тайваню

Читать на русском
Китайська газета Global Times показала ролик із імітацією ударів армії КНР по Тайваню
Китайська газета Global Times показала ролик із імітацією ударів армії КНР по Тайваню

Китай продовжує чинити тиск на сили "незалежності Тайваню", на якому знаходиться невизнана Пекіном Китайська Республіка, та захищати національний суверенітет та територіальну цілісність.

Війська КНР провели навчання, під час яких імітували ракетні удари на ключові об’єкти острова. Одночасно були застосовані ракетні системи, авіація та бойові кораблі.

Ролик з імітацією ударів китайської армії по Тайваню опублікувала газета Global Times . Навчання організувало командування Східного театру військових дій Народно-визвольної армії Китаю.

На другий день свого бойового патрулювання афілійовані військові служби та підрозділи КНР провели спільні симуляції точкових ударів на острові.

Китайська газета Global Times показала ролик із імітацією ударів армії КНР по Тайваню. Відео qhiquqiqutiqqqant

За словами експертів, на відміну від першого дня, який відточував контроль над морем і повітрям Тайваню, другого дня вже відпрацьовувалися завдання ударів по наземних цілях. Зазначається, що вони були дуже реалістичні та орієнтовані на бойові дії.

При цьому вперше в офіційному публічному звіті йдеться, що "ключові цілі на острові Тайвань і в навколишніх водах" є імітацією ударних цілей КНР, які відносяться до військових об’єктів і конкретних будівель на острові.

Йдеться про ключові позиції острова, такі як аеродроми, важливі вузли військової системи та мобільні цілі.

Китайська газета Global Times показала ролик із імітацією ударів армії КНР по Тайваню. Відео

Експерти стверджують, що ці ключові цілі мають бути вражені кількома засобами під різними кутами.

Численні есмінці, фрегати та ракетні катери працювали в Тайванській протоці в тандемі з ракетно-штурмовими групами берегового базування і наводилися на цілі на південному заході острова. Китайські кораблі займали ударні позиції, використовуючи швидкісні маневри та скритність.

Тим часом у повітрі знаходилося кілька десятків літаків далекого радіолокаційного виявлення, літаків-розвідників, винищувачів, бомбардувальників та літаків РЕБ ВПС. Було збудовано спільну ударну систему берег-море-повітря.

Модульні реактивні системи залпового вогню скористалися перевагами взаємопов’язаного ланцюжка розвідки, управління та вогню та відпрацювали точкові удари та комбіновану поразку кількома типами боєприпасів за кількома цілями під наведенням на ціль із безпілотників. .

Крім того, передислокувалися неядерні ракетні підрозділи.

Китайська газета Global Times показала ролик із імітацією ударів армії КНР по Тайваню. Відео

На анімації показано, що звичайні ракети та ракетні установки далекої дії на суші, бойові літаки в повітрі та військові кораблі в морі одночасно завдавали ударів з кількох напрямків острова.

Таким чином було представлено загальну схему сучасної війни. За словами експертів, захоплення контролю над морем, повітрям та інформацією є першим кроком військового конфлікту, а завдання ударів по ключових цілях, таких як військові кораблі, аеродроми та радіолокаційні установки, сприяє стійкому контролю.

Військовий експерт материкового Китаю Фу Цяньшао стверджує, що якщо контроль над морем, повітрям та інформацією не буде забезпечений, наступні операції, такі як висадка морського десанту, зіткнуться із серйозною загрозою.

"Вчення Східного командування КНР продемонстрували і ще більше зміцнили його можливості в цих аспектах, а також продемонстрували його рішучість у захисті національного суверенітету, безпеки та територіальної цілісності, надіславши сильний сигнал силам "незалежності Тайваню" та силам зовнішнього втручання", - заявив він.


Теги: АрмияТайваньПекинКНРКитай

Дата і час 09 квітня 2023 г., 22:01     Переглядів Переглядів: 2358
Коментарі Коментарі: 0


Коментарі:

comments powered by Disqus

’‚Ћђ€ §‘’Ћђ§ћ з Ђ‡Ћ‚ЋЊ

loading...
Загрузка...

Наші опитування

Коли, на вашу думку, можливе закінчення війни в Україні?








Показати результати опитування
Показати всі опитування на сайті
0.80885