АНТИКОР — національний антикорупційний портал
МОВАЯЗЫКLANG
Київ: 13°C
Харків: 12°C
Дніпро: 14°C
Одеса: 17°C
Чернігів: 14°C
Суми: 12°C
Львів: 14°C
Ужгород: 14°C
Луцьк: 15°C
Рівне: 15°C

Binance зняв криптовалютні санкції з Росії? Що відбувається насправді

Читать на русском
Binance зняв криптовалютні санкції з Росії? Що відбувається насправді
Binance зняв криптовалютні санкції з Росії? Що відбувається насправді

Російські ЗМІ поширюють інформацію про те, що найбільша криптобіржа Binance скасувала санкції, які були запроваджені щодо громадян Росії через повномасштабне вторгнення їхньої країни в Україну. У самій компанії цю інформацію заперечують.

18 квітня у Twitter повідомили, що з акаунтів росіян було знято всі обмеження та ліміти. Низка великих пропагандистських ЗМІ країни-агресора стверджує, що цю інформацію їм підтвердили у технічній підтримці майданчика.

У техпідтримці Binance запевняють, що щодо росіян відмінили всі ліміти. eiqrtihxiqzant

Варто зазначити, що Євросоюз двічі вводив санкції щодо користувачів криптовалюти у Росії. У квітні 2022 року ЄС заборонив торговим майданчикам обслуговувати акаунти громадян РФ, на балансі яких перебуває понад 10 тисяч євро.

А в березні було введено в дію 10-й пакет санкцій проти Росії, який зовсім забороняє росіянам купувати та продавати валюту через P2P (peer-to-peer, тобто безпосередньо між користувачами, а не через пул біржі). Важливо зазначити, що Binance в обох випадках підключалася до виконання необхідних заходів.

Видання "Incrypted" стверджує, що криптобіржа не знімала санкції з російських громадян. Таким чином, людям, організаціям та країнам, які перебувають у чорному списку міжнародного співтовариства, заборонено суб’єктам доступ до платформи Binance.

"Всі чинні обмеження, пов’язані з санкціями проти громадян Росії, застосовуються Binance та його юридичними особами в Європейському Союзі в повному обсязі", - запевнили в компанії.

Представники біржі уточнили, що юридичним та фізичним особам Росії, а також користувачам із тимчасово окупованих Криму, а також територій Донецької та Луганської областей заборонено доступ до платформи. Обмеження не стосуються громадян та резидентів Європейської економічної зони та Швейцарії.


Теги: BinanceСанкціїСанкцииРоссияКриптобиржаКриптовалюта

Дата і час 18 квітня 2023 г., 22:47     Переглядів Переглядів: 2047
Коментарі Коментарі: 0


Коментарі:

comments powered by Disqus

’‚Ћђ€ §‘’Ћђ§ћ з Ђ‡Ћ‚ЋЊ

10 жовтня 2024 г.
loading...
Загрузка...

Наші опитування

Коли, на вашу думку, можливе закінчення війни в Україні?








Показати результати опитування
Показати всі опитування на сайті
0.061886