АНТИКОР — національний антикорупційний портал
МОВАЯЗЫКLANG
Київ: 13°C
Харків: 12°C
Дніпро: 14°C
Одеса: 17°C
Чернігів: 14°C
Суми: 12°C
Львів: 14°C
Ужгород: 14°C
Луцьк: 15°C
Рівне: 15°C

Лукашенко вже три дні не з’являється на публіці, - ЗМІ

Читать на русском
Лукашенко вже три дні не з’являється на публіці, - ЗМІ
Лукашенко вже три дні не з’являється на публіці, - ЗМІ

Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко з початку травня став значно меншим з’являтися на публіці. Диктатора не бачили вже три дні, що для нього дуже нехарактерне.

Про це повідомляє білоруське видання "Дзеркало" .

Журналісти проаналізували графік Лукашенка та дійшли висновку, що у травні у нього майже не було публічних подій. Самопроголошений президент Білорусі вже третій день поспіль не з’являється на публіці.

Як зазначає видання, минулого місяця Лукашенко щотижня проводив кілька різноманітних заходів. Аномалії в розпорядку білоруського диктатора якраз розпочалися у травні ще до поїздки на парад до Москви.

Наприклад, якщо взяти середу, четвер та п’ятницю минулого тижня (3, 4 та 5 травня), то на сайті Лукашенка є інформація лише про один публічний захід – вручення державних нагород заслуженим діячам різних сфер 5 травня. Вже тоді ЗМІ звернули увагу на його голос. Це виглядало підозріло, адже Лукашенко часто проводить багатогодинні публічні зустрічі, у тому числі з журналістами.

Загалом у травні, не рахуючи заходів до 9 травня, Лукашенко провів лише два публічні заходи: нараду з актуальних питань забезпечення безпеки та правопорядку та заходи з охорони держкордону (його показали лише на фото, але не на відео) та вже згадане найвище нагородження. Всі інші події на його сайті – це безліч привітань та підписання документів.

"Таким чином, можна констатувати, що з початку травня Лукашенко за рідкісними винятками не з’являється на публіці. З чим саме це пов’язано і який зараз стан його здоров’я - невідомий, оскільки прес-служба питання ніяк не коментує", - пише видання.


Теги: ПрезидентЛукашенко АлександрБелоруссияБілорусь

Дата і час 12 травня 2023 г., 17:44     Переглядів Переглядів: 2322
Коментарі Коментарі: 0


Коментарі:

comments powered by Disqus

’‚Ћђ€ §‘’Ћђ§ћ з Ђ‡Ћ‚ЋЊ

10 жовтня 2024 г.
loading...
Загрузка...

Наші опитування

Коли, на вашу думку, можливе закінчення війни в Україні?








Показати результати опитування
Показати всі опитування на сайті
0.29751