АНТИКОР — національний антикорупційний портал
МОВАЯЗЫКLANG
Київ: 19°C
Харків: 18°C
Дніпро: 21°C
Одеса: 20°C
Чернігів: 17°C
Суми: 18°C
Львів: 10°C
Ужгород: 11°C
Луцьк: 12°C
Рівне: 12°C

На місці атаки РФ у Тернополі виявили залишки 7 ракет

Читать на русском
На місці атаки РФ у Тернополі виявили залишки 7 ракет
На місці атаки РФ у Тернополі виявили залишки 7 ракет

На місці ракетної атаки у Тернополі, яку влаштувала країна-агресорка вночі у суботу, 13 травня, виявили залишки семи ракет. На складах, куди потрапила Росія, зберігалися товари різних підприємств – продукція сільськогосподарського призначення та гуманітарна допомога.

Про це у понеділок на брифінгу розповів голова обласної адміністрації Володимир Труш. За його словами, перший удар ворог завдав о 22:35, внаслідок якого було зруйновано складські приміщення.

"Протягом першого ракетного удару, який стався о 22:35 13 травня, було пошкоджено складські приміщення. І була величезна площа загоряння. Наступні прильоти були о 5 годині ранку, було знищено дачний кооператив, комерційну структуру, яка у своєму автопарку зберігала транспортні засоби. . Загалом було пошкоджено близько 50 транспортних засобів", – сказав він.

Керівник Управління ДСНС у Тернопільській області Віктор Маслей уточнив, що до гасіння пожеж було залучено близько 20 одиниць техніки та понад 80 осіб особового складу.

"Розуміючи складність пожежі, велике пожежне навантаження сільгосппродукції у цих складських приміщеннях плюс центр релігійної організації, де зберігалася гуманітарна допомога тощо, ми змушені були не лише залучити тернопільський міський гарнізон, а й залучалися підрозділи із Зборова, Збаража та ін. Спільними зусиллями". локалізація пожежі сталася ще вночі, а ліквідація сталася вчора (14 травня. – Ред.)", – додав він.

Начальник Нацполіції регіону генерал Олександр Богомол заявив, що на місці події силовиками було виявлено сім уламків ракет.

"Вчора ми вилучили сім ракет чи залишків від ракет", - сказав він.

Богомол додав, що знаходитись поблизу цих предметів небезпечно, оскільки є загроза отруєння випарами ракетного палива, яке також було виявлено у великій кількості.

На місці атаки РФ у Тернополі виявили залишки 7 ракет: нові деталі обстрілів. Відео eiqxidqkidrtant

На місці атаки РФ у Тернополі виявили залишки 7 ракет: нові деталі обстрілів. Відео

На місці атаки РФ у Тернополі виявили залишки 7 ракет: нові деталі обстрілів. Відео


Теги: Напад Росії на УкраїнуМаслей ВикторТруш ВладимирВойнаВійнаРакетные ударыРакетні удариобстрілиОбстрелТернопільТернополь

Дата і час 15 травня 2023 г., 20:39     Переглядів Переглядів: 2449
Коментарі Коментарі: 0


Коментарі:

comments powered by Disqus

’‚Ћђ€ §‘’Ћђ§ћ з Ђ‡Ћ‚ЋЊ

loading...
Загрузка...

Наші опитування

Коли, на вашу думку, можливе закінчення війни в Україні?








Показати результати опитування
Показати всі опитування на сайті
0.35807