АНТИКОР — національний антикорупційний портал
МОВАЯЗЫКLANG
Київ: 19°C
Харків: 18°C
Дніпро: 21°C
Одеса: 20°C
Чернігів: 17°C
Суми: 18°C
Львів: 10°C
Ужгород: 11°C
Луцьк: 12°C
Рівне: 12°C

Зрадниця Лорак з пральною машинкою "таємно" навідалася до "біженців" з Луганщини в Підмосковʼї

Читать на русском
Зрадниця Лорак з пральною машинкою "таємно" навідалася до "біженців" з Луганщини в Підмосковʼї
Зрадниця Лорак з пральною машинкою "таємно" навідалася до "біженців" з Луганщини в Підмосковʼї

Співачка родом з України Ані Лорак, яка замовчує війну, відзначилася черговим цинічним вчинком. 1 червня, коли українці оплакували смерть 9-річної дівчинки внаслідок російського обстрілу, зрадниця заявилася до "біженців" з Луганщини в Підмосковʼї з "гуманітаркою".

Свій візит Лорак нібито хотіла тримати в таємниці, але чомусь зустріч знімалася на відео і потрапила в росЗМІ. У коментарях під дописом в Instagram припустили, що це піар-хід виконавиці перед концертом в РФ.

Пропагандисти повідомили, що зрадниця вирішила допомогти українцям Івану та Тетяні, які виховують поблизу Москви 11-річну дочку та 2-річного сина. Сімʼї нібито треба "піднімати дітей" і "починати нове життя".

Як це завжди буває, автори змовчали, чому сімʼя змушена була тікати з Луганщини, якщо вони взагалі там колись жили. Також варто зауважити, що Лорак не показала пральну машинку на камеру, а тільки розповіла про неї, тому достеменно невідомо, нова це техніка чи вкрадена окупантами в Україні.

"Артистка вручила біженцям сучасну пральну машинку, одяг для дітей, предмети гігієни, побутової хімії та продукти харчування, а також тепло поспілкувалася з ними, приділивши особливу увагу дітям", – розхвалили зірку пропагандисти.


Теги: российская пропагандаросійська пропагандаПропагандаНапад Росії на УкраїнуВойнаВійнаРоссияУкраїнаУкраинаАртистыАртистиАни Лорак

Дата і час 02 червня 2023 г., 20:46     Переглядів Переглядів: 2501
Коментарі Коментарі: 0


Коментарі:

comments powered by Disqus

’‚Ћђ€ §‘’Ћђ§ћ з Ђ‡Ћ‚ЋЊ

loading...
Загрузка...

Наші опитування

Коли, на вашу думку, можливе закінчення війни в Україні?








Показати результати опитування
Показати всі опитування на сайті
0.066012