АНТИКОР — національний антикорупційний портал
МОВАЯЗЫКLANG
Київ: 18°C
Харків: 19°C
Дніпро: 20°C
Одеса: 22°C
Чернігів: 18°C
Суми: 17°C
Львів: 12°C
Ужгород: 14°C
Луцьк: 14°C
Рівне: 15°C

В Одесі затримали п’яного водія, котрий напав на патрульних

Читать на русском
В Одесі затримали п’яного водія, котрий напав на патрульних
В Одесі затримали п’яного водія, котрий напав на патрульних

В Одесі затримали нетверезого водія, що кидався у бійку з правоохоронцями. Про це повідомляє управління поліції регіону.

Подія сталася у Пересипському районі Одеси. Патрульні поліцейські помітили на вулиці Чорноморського Козацтва автомобіль Renault Espace, кермувальник якого не зупинився на червоний сигнал світлофора. На законну вимогу правоохоронців про зупинку транспортного засобу 9-річний мешканець Лиманської громади не відреагував та продовжив рух. Зупинити автомобіль порушника поліцейським вдалося на проспекті Добровольського.

Водій автівки мав зовнішні ознаки сп’яніння, однак від медичного огляду відмовився. Також з’ясувалося, що раніше він був позбавлений права керування транспортними засобами та це вже не вперше, коли чоловік сідає за кермо в стані сп’яніння. В ході спілкування з правоохоронцями він поводився агресивно, законні вимоги правоохоронців не виконував та здійснював активну фізичну протидію поліцейським.

За порушення правил дорожнього руху відносно чоловіка склали чотири адміністративні матеріали: за керування транспортними засобами особами в стані сп’яніння, вчинене повторно протягом року (ч.2 ст.130 КУпАП), невиконання водіями вимог про зупинку (ч.1 ст.122-2 КУпАП), керування транспортним засобом особою, позбавленою права керування транспортними засобами (ч.4 ст.126 КУпАП) та проїзд на заборонний сигнал регулювання дорожнього руху (ч.1 ст.122 КУпАП).

Також дії правопорушника правоохоронці кваліфікували за ч. 2 ст. 342  КК.

368.media


Теги: задержаниезатриманняпьяное вождениеНападениеНацполіціяНацполицияОдесаОдесса

Дата і час 05 червня 2023 г., 18:16     Переглядів Переглядів: 1576
Коментарі Коментарі: 0


Коментарі:

comments powered by Disqus

’‚Ћђ€ §‘’Ћђ§ћ з Ђ‡Ћ‚ЋЊ

loading...
Загрузка...

Наші опитування

Коли, на вашу думку, можливе закінчення війни в Україні?








Показати результати опитування
Показати всі опитування на сайті
1.825517