АНТИКОР — національний антикорупційний портал
МОВАЯЗЫКLANG
Київ: 20°C
Харків: 21°C
Дніпро: 23°C
Одеса: 23°C
Чернігів: 20°C
Суми: 20°C
Львів: 12°C
Ужгород: 14°C
Луцьк: 13°C
Рівне: 15°C

На столичному Печерську сталася VIP-аварія: зіткнулися Maserati та Lamborghini - чиї це авто

Читать на русском
На столичному Печерську сталася VIP-аварія: зіткнулися Maserati та Lamborghini - чиї це авто
На столичному Печерську сталася VIP-аварія: зіткнулися Maserati та Lamborghini - чиї це авто

У центрі Києва сталася ДТП за участю автомобілів преміум-класу: на Печерську не розминулися Maserati Levante та лімітований Lamborghini Huracan Fluo Capsule, пише СтопКор .

У центрі Києва сталася "елітна" автоаварія. На бульварі Лесі Українки у Печерському районі зіткнулися дві дорогі іномарки — попередньо ніхто суттєво не постраждав, проте фотографії аварії завірусилися у столичних пабликах. Кореспонденти також повідомили ймовірну особу власника однієї з машин-учасниць ДТП.

Про аварію за участю автомобілів преміум-класу в центрі столиці, що сталася 14 червня, повідомило співтовариство dtp.kiev.ua. Також опубліковано фотографії з місця ДТП.

У центрі столиці зіткнулися Maserati Levante (орієнтовна ціна нової машини – близько 100 тисяч доларів) та лімітований Lamborghini Huracan Fluo Capsule вартістю 400 тисяч доларів. Місце події – бульвар Лесі Українки. Судячи з фотографій, жоден з автомобілів не зазнав серйозних пошкоджень.

У коментарях небайдужі кияни назвали передбачуваного власника однієї з машин-учасниць ДТП, а саме помаранчевої Lamborghini Huracan Fluo Capsule. Ймовірно, йдеться про чоловіка на ім’я Роман, який веде до Instagram мікроблог під нікнеймом cpa.kill. Справді, на його сторінці досить багато фотографій з тієї ж (або схожої, як дві краплі води) Lamborghini Huracan Fluo Capsule. У тому числі промо-ролик від салону, де він позначений як власник. Передплатники також зазначили, що автомобіль має номери, що починаються з букв АТ, тобто елітний автомобіль зареєстрований у Закарпатській області.

Зіткнулися Maserati Lamborghini Роман ДТП eiqrtiqteiqduant

Крім того, Роман – друг та бізнес-партнер молодого українського ІТ-бізнесмена Олександра Слобоженка.

Зіткнулися Maserati Роман

Коментатори припускають, що останнім часом саме Слобоженко міг скористатися яскравим автомобілем.

Роман та Олександр Слобоженко Lamborghini

Нагадаємо, днями 25-річного українського мільйонера Слобоженка запідозрили у відмиванні коштів росіян . Діяльністю його компанії Traffic Devils, яка, серед іншого, обслуговує онлайн-казино, вже зацікавилися правоохоронці та парламентарі з відповідної ТСК. Як випливає із повідомлення нардепа Куницького, Слобоженко можуть безпосередньо пов’язувати з організацією мережі так званих кол-центрів. Також передбачається, що він може бути причетним до торгівлі персональними даними громадян.

skelet.info


Теги: Відмивання коштівОтмывание денегTraffic DevilsКиївКиевДТПСлобоженко Александр

Дата і час 16 червня 2023 г., 09:15     Переглядів Переглядів: 4343
Коментарі Коментарі: 0


Коментарі:

comments powered by Disqus

’‚Ћђ€ §‘’Ћђ§ћ з Ђ‡Ћ‚ЋЊ

loading...
Загрузка...

Наші опитування

Коли, на вашу думку, можливе закінчення війни в Україні?








Показати результати опитування
Показати всі опитування на сайті
0.067361