АНТИКОР — національний антикорупційний портал
МОВАЯЗЫКLANG
Київ: 20°C
Харків: 21°C
Дніпро: 23°C
Одеса: 23°C
Чернігів: 20°C
Суми: 20°C
Львів: 12°C
Ужгород: 14°C
Луцьк: 13°C
Рівне: 15°C

Злодія в законі "Лашу Очамчирського" перевели до Лук’янівського СІЗО

Читать на русском
Злодія в законі "Лашу Очамчирського" перевели до Лук’янівського СІЗО
Злодія в законі "Лашу Очамчирського" перевели до Лук’янівського СІЗО

50-річного уродженця Грузії Лашу Джачвліані, який відомий в статусі так званого "злодія в законі" на прізвисько "Лаша Очамчирський"/"Лаша Сван", перевели з Ізолятору тимчасового тримання Нацполіції до "тюрми №1 в Україні" - Лук’янівського СІЗО.

Відповідна інформація пролунала 19 червня 2023 року в стінах Київського апеляційного суду.

 eiqtiqekiktant

(Лаша Джачвліані)

За словами обізнаного співрозмовника Dетектив-Info, доправлення Джачвліані до ДУ "Київський слідчий ізолятор №13" відбулося наприкінці травня поточного року та, вирогідно, може бути пов’язане із погіршенням стану здоров’я Лаші Валер’яновича.

Наразі відомо, що кримінального генерала помістили до спецкорпусу "діда Лук’яна", де намагаються утримувати в максимальній ізоляції від арештантів задля убезпечення його впливу на процеси в СІЗО (за аналогією з іншим злодієм в законі - Гіоргі Кіладзе на прізвисько "Гега Озургетський", що як раніше повідомлялося на сторінках Dетектив-Info, наприкінці квітня "заїхав" до "тюрми №1" в Україні).

Додамо, що побратим та вирогідний спільник "Лаші Свана", разом із яким наприкінці грудня 2022 року було затримано та поміщено під варту Джачвліані за підозрою в організації та проведенні так званих "воровських сходок" (ч.1 ст. 255-2 КК України)- 50-річний уродженець Запорізької області Сергій Олійник ("Умка"/"Умка Дніпровський"), станом на середину червня поточного року, продовжував утримуватися в ІТТ.

(Сергій Олійник)

detective-info.com.ua


Теги: УмкаОлейник СергейГега ОзургетскийКиладзе ГеоргийЛаша СванЛаша Джачвлианизлодії в законіВор в законеЛукьяновское СИЗО

Дата і час 20 червня 2023 г., 00:04     Переглядів Переглядів: 3395
Коментарі Коментарі: 0


Коментарі:

comments powered by Disqus

’‚Ћђ€ §‘’Ћђ§ћ з Ђ‡Ћ‚ЋЊ

loading...
Загрузка...

Наші опитування

Коли, на вашу думку, можливе закінчення війни в Україні?








Показати результати опитування
Показати всі опитування на сайті
0.895346