АНТИКОР — національний антикорупційний портал
МОВАЯЗЫКLANG
Київ: 19°C
Харків: 18°C
Дніпро: 21°C
Одеса: 20°C
Чернігів: 17°C
Суми: 18°C
Львів: 10°C
Ужгород: 11°C
Луцьк: 12°C
Рівне: 12°C

Індія подарувала В’єтнаму ракетний фрегат

Читать на русском
Індія подарувала В’єтнаму ракетний фрегат
Індія подарувала В’єтнаму ракетний фрегат

Індія безкоштовно передала свій ракетний корвет INS Kirpan до В’єтнаму. Це перший військовий корабель, подарований Індією будь-якій країні.

Про це повідомляє Reuters .

Корвет INS Kirpan залишив порт приписки у середу, 28 червня. Індія та В’єтнам останніми роками зміцнюють свої оборонні зв’язки на тлі агресивнішої зовнішньої політики Китаю.

У минулому Індія надавала невеликі катери та військову техніку таким країнам, як Мальдіви та Маврикій, також підводний човен був переданий М’янмі. Передача ракетного корвету до В’єтнаму – це перший випадок, коли Індія передала військовий корабель сусідові Китаю.

"Це перший випадок, коли Індія подарувала повністю діючий корвет, дружній іноземній країні", - йдеться в прес-службі ВМС.

У заяві ВМС країни також наголосили, що передача INS Kirpan «відбиває прагнення Індії допомагати своїм однодумцям "у підвищенні їхнього потенціалу та можливостей".

Про подарунок було оголошено, коли міністр оборони В’єтнаму генерал Фан Ван Джанг відвідав Індію на початку місяця. Корабель був прийнятий на озброєння у 1991 році. Фрегат оснащений знаряддями середньої та ближньої дальності, пусковими установками та ракетами класу "земля-земля".


Теги: КНРКитайВьетнамІндіяИндия

Дата і час 29 червня 2023 г., 08:05     Переглядів Переглядів: 2296
Коментарі Коментарі: 0


Коментарі:

comments powered by Disqus

’‚Ћђ€ §‘’Ћђ§ћ з Ђ‡Ћ‚ЋЊ

loading...
Загрузка...

Наші опитування

Коли, на вашу думку, можливе закінчення війни в Україні?








Показати результати опитування
Показати всі опитування на сайті
0.069066