АНТИКОР — національний антикорупційний портал
МОВАЯЗЫКLANG
Київ: 15°C
Харків: 14°C
Дніпро: 16°C
Одеса: 19°C
Чернігів: 14°C
Суми: 14°C
Львів: 13°C
Ужгород: 14°C
Луцьк: 15°C
Рівне: 15°C

Розбещував дітей і продавав порно з ними: постраждали понад 200 неповнолітніх

Читать на русском
Розбещував дітей і продавав порно з ними: постраждали понад 200 неповнолітніх
Розбещував дітей і продавав порно з ними: постраждали понад 200 неповнолітніх

У Києві судитимуть чоловіка, який розбещував дітей та продавав порнографію за кордон. Слідчі встановили, що від дій зловмисника постраждало понад 200 неповнолітніх.

Про це повідомили в пресслужбі столичної поліції. Зловмиснику загрожує до 15 років позбавлення волі.

За словами правоохоронців, навесні 2022 року вони отримали інформацію про те, що невідомий чоловік надсилає порнографічний контент 12-річній киянці та вимагає від неї такі ж фото у відповідь. Упродовж кількох днів було встановлено, що до злочину може бути причетний 35-річний мешканець столиці. Під час обшуків у нього дома поліцейські з’ясували, що це був не єдиний епізод злочину.

"Ми виявили та вилучили більше 4 терабайтів дитячого порнографічного контенту на комп’ютері та флеш-носіях чоловіка. При подальшому відпрацюванні встановили 181 епізод його злочинної діяльності та більше 200 дівчаток віком від 10-ти до 17-ти років як з України, так і з іноземних країн, які потерпіли від дій зловмисника", – розповіли в пресслужбі.

У Києві судитимуть зловмисника, який розбещував дітей та продавав порно із ними: постраждало понад 200 неповнолітніх. Відео qhiqhhiqtridtdant

Чоловік знаходив дівчат у соціальних мережах та видаючи себе за їх однолітків спілкувався з ними на сексуальні теми, виманював фотографії шляхом обману, підкупом, шантажем та погрозами вбивти чи зґвалтувати. Окрім того, за деякими школярками навіть слідкував по дорозі зі школи додому у реальному житті.

Дитячу порнографію він продавав за кордон та протягом тривалого часу такої діяльності отримав мільйонні прибутки. Слідчі встановили одного з постійних іноземних "клієнтів" киянина, який купував у зловмисника порноконтент та двох його спільників, один з яких є громадянином РФ.

"Правоохоронці розшукали та опитали 15 дівчат з різних областей України, які стали жертвами   зловмисника. Деякі з них зізнались, що намагалися вчинити самогубство, адже не витримували психологічного тиску, погроз та шантажу від чоловіка", – додали в поліції.

Затриманому повідомили про підозру за фактами розбещення неповнолітніх, виготовлення, збуту і розповсюдження порнографічних матеріалів, а також за збут дитячої порнографії. Наразі слідчі скерували обвинувальний акт відносно чоловіка до суду для розгляду справи по суті.


Теги: несовершеннолетниенеповнолітніРозбещення неповнолітніхзадержаниезатриманняПорнографияДетская порнографияКиевКиїв

Дата і час 30 червня 2023 г., 11:07     Переглядів Переглядів: 3333
Коментарі Коментарі: 0


Коментарі:

comments powered by Disqus

’‚Ћђ€ §‘’Ћђ§ћ з Ђ‡Ћ‚ЋЊ

loading...
Загрузка...

Наші опитування

Коли, на вашу думку, можливе закінчення війни в Україні?








Показати результати опитування
Показати всі опитування на сайті
3.162512