АНТИКОР — національний антикорупційний портал
МОВАЯЗЫКLANG
Київ: 13°C
Харків: 12°C
Дніпро: 14°C
Одеса: 17°C
Чернігів: 14°C
Суми: 12°C
Львів: 14°C
Ужгород: 14°C
Луцьк: 15°C
Рівне: 15°C

Виробництво бронежилетів для військовослужбовиць: Резніков розповів, як просувається процес

Читать на русском
Виробництво бронежилетів для військовослужбовиць: Резніков розповів, як просувається процес
Виробництво бронежилетів для військовослужбовиць: Резніков розповів, як просувається процес

Міністр оборони України Олексій Резніков розповів, як просувається виробництво бронежилетів для українських жінок-військовослужбовців. За його словами, у відомстві вже переходять до технічної реалізації цього завдання.

Міністерство співпрацює з виробниками, які запропонували виробляти індивідуальні засоби захисту для українських захисниць: один із них уже надав перші зразки бронежилетів, продовжується їхнє вивчення та перевірка. Про це повідомили на офіційному сайті Міністерства оборони України .

"Наразі йде їхнє вивчення на відповідність технічній специфікації. Вони пройдуть попередню оцінку та дослідне носіння, у процесі якого виробник зможе усунути, за наявності, виявлені недоліки. За результатами випробувань Центральне управління розвитку супроводу матеріального забезпечення ЗСУ отримає заключний акт від військової частини, в якій тестували індивідуальні засоби захисту, після чого виробників проінформують про одержані результати", – каже міністр.

Виробництво бронежилетів для жінок-військовослужбовців: Рєзніков розповів, як просувається процес qhiqqhiqziedant

Після отримання коментарів від Міноборони виробники мають провести лабораторні випробування, щоб підтвердити якість зразків та надати міністерству відповідний пакет документів. Після цього зразки моделей повинні бути узгоджені та затверджені як зразки-еталони.

"У разі позитивних результатів випробувань дослідної партії один предмет, який був відібраний з дослідної партії предметів до початку їхніх випробувань і відповідає вимогам МС, Міноборони дозволяється затверджувати як зразки-еталони. З дати затвердження технічної специфікації Міноборони та затвердження зразків-еталонів бронежилети будуть вважатися на забезпеченні у ЗСУ. І тоді у наших жінок-військовослужбовців буде можливість отримати засоби індивідуального захисту відповідно до своїх антропометричних даних", – пояснив Резінков.

Він зазначив, що якість бронежилетів надзвичайно важлива, адже чим якіснішим буде екіпірування, тим більшими будуть шанси на збереження здоров’я та життів наших військових.


Теги: БронежилетыбронежилетиНапад Росії на УкраїнуВойнаВійнаМіноборониМинобороныРезниковРезников Алексей

Дата і час 16 липня 2023 г., 00:19     Переглядів Переглядів: 2163
Коментарі Коментарі: 0


Коментарі:

comments powered by Disqus

’‚Ћђ€ §‘’Ћђ§ћ з Ђ‡Ћ‚ЋЊ

10 жовтня 2024 г.
loading...
Загрузка...

Наші опитування

Коли, на вашу думку, можливе закінчення війни в Україні?








Показати результати опитування
Показати всі опитування на сайті
0.069915