АНТИКОР — національний антикорупційний портал
МОВАЯЗЫКLANG
Київ: 15°C
Харків: 14°C
Дніпро: 16°C
Одеса: 19°C
Чернігів: 14°C
Суми: 14°C
Львів: 13°C
Ужгород: 14°C
Луцьк: 15°C
Рівне: 15°C

Кличко продав Молчановій будинок у центрі Києва

Читать на русском
Кличко продав Молчановій будинок у центрі Києва
Кличко продав Молчановій будинок у центрі Києва

Департамент комунальної власності м. Києва Київської міської державної адміністрації (КМДА) минулого року продав за 12,8 млн гривень нежитлову будівлю за адресою Івана Франка, 26 в центрі Києва. Будівлю придбала громадська організація (ГО) “Асоціація Національно-патріотичного виховання дітей та підлітків”, якою керував Олег Піднебенний. Піднебенний керує рядом компаній, які належать Сергію Коровченку – чоловік Влади Молчанової – власник “Столиця Груп”, яка забудовує “Екопарк Осокорки” за повного сприяння мера Києва Віталія Кличка.

Про це  стало відомо з допису на сторінці у Facebook київського журналіста та блогера Володимира Бондаренка.

Як пише Владимир Бондаренко, пів року тому мер Києва Віталій Кличко продав нежитлову будівлю за адресою Івана Франка, 26 (літера Б) площею 440,6 кв метров за 12,8 млн гривень (730 доларів за кв.м.). 

Бондаренко зазначив, що покупцем будівлі стала ГО “Асоціація Національно-патріотичного виховання дітей та підлітків”, якою раніше керував Олег Піднебенний.

“Олег Піднебенний також керує ТОВ “Оптімус Люкс”, ТОВ “Рент Менеджмент Інвест”, ТОВ “Тібоун” та “Ріоліт Корпорейшн”, якими володіє Сергій Коровченко. Сергій Коровченко – "шнурок" Андрія Портнова (фігурував у кримінальній справі щодо анексії Криму), а також він чоловік Влади Молчанової – “Столиця Груп”, яка забудовує “Екопарк Осокорки” за повного сприяння Кличка. Вчора Соня Кошкіна питала у Кличка – як же так Молчанова засипає озера і знищує луки. Кличко відповів, що він нічого не може зробити”, – пише блогер. 

Зазначимо, що на сайті Прозорро.Продажі вказується, що договір купівлі-продажу нежитлової будівлі було підписано 20 жовтня 2022 року. Продавцем будівлі виступив Департамент комунальної власності м. Києва КМДА, якеий очолює Андрій Гудзь. Балансоутримувачем будинку було КП “Київжитлоспецексплуатація”, яку очолює Дмитро Ветоха.


Теги: Ветоха ДмитрийГудзь АндрейКП КиевжилспецэксплуатацияКошкина СоняРиолит КорпорейшнООО ТибоунООО Рент Менеджмент ИнвестООО Оптимус ЛюксБондаренко ВладимирОО Экопарк ОсокоркиСтолица ГруппМолчанова ВладаКоровченко СергейПоднебенный ОлегОО Ассоциация Национально-патриотического воспитания детей и подростковКГГАКличко ВиталийКличко

Дата і час 17 липня 2023 г., 16:51     Переглядів Переглядів: 2813
Коментарі Коментарі: 0


Коментарі:

comments powered by Disqus

’‚Ћђ€ §‘’Ћђ§ћ з Ђ‡Ћ‚ЋЊ

loading...
Загрузка...

Наші опитування

Коли, на вашу думку, можливе закінчення війни в Україні?








Показати результати опитування
Показати всі опитування на сайті
0.106176