АНТИКОР — національний антикорупційний портал
МОВАЯЗЫКLANG
Київ: 18°C
Харків: 19°C
Дніпро: 20°C
Одеса: 22°C
Чернігів: 18°C
Суми: 17°C
Львів: 12°C
Ужгород: 14°C
Луцьк: 14°C
Рівне: 15°C

Дериволков повернувся?

Читать на русском
Дериволков повернувся?
Дериволков повернувся?

Цікава активність у мережі з’явилася щодо Степана Дериволкова. До речі, кажуть, на тлі нинішніх – тямущий був мужик і крав із прибутку. Але… влучив під колесо історії. Незрозуміла нинішня медіа-активність щодо нього. Якось не віриться, що він повернувся до України.

Цитуємо:

Дериволков Степан Дмитрович, ексголова митниці та ексзаступник міністра доходів і зборів часів Януковича-Азарова. Степан Дмитрович — еталон чиновника — корупціонера, гуру контрабанди та бог схематозу. Зловживання та пограбування держави для Степана Дмитровича є метою всієї життя. Та попри тимчасову офіційну віддаленість від бюджетного корита, пан Дериволков не сидить на місці, а щодня їздить до урядового кварталу на роботу. Тож, як ми бачимо, безцінні скелі Степана Дмитровича стали в нагоді для окремих державних функціонерів. А поки пан Зеленський намагається затягнути нас у НАТО, пан  Дериволков та його лобі тягнуть державу у зворотному напрямку.

photo 2023 07 18 16.11.22 eiqeeiqdxiquuant

Дериволков Дмитро, син Степана Дериволкова, колишнього керівника Митниці. Дмитро – дуже рукастий парубок: зміг практично з нуля відновити (принаймні за документами) Dodge Viper SRT10, на якому    у 2012 році   розбився Сергій Чекашкін, тодішній директор департаменту Мінекономрозвитку.  

Респект Дімі ще й за те, що не вивіз цього красеня за кордон.

photo 2023 07 18 16.17.53

Нам тут пишуть, що син митника Дериволкова – Деривласник. Нерухомості. Здібний хлопчина, який навряд чи зможе пояснити походження грошей, на які придбав ось це все:

- 2 квартири у ЖК «Паркове місто» у Києві.  

- 2 гаражі у ЖК «Паркове місто» у Києві.  

- 2 будинки у Києві.

- 1 нежитлове приміщення у Києві.  

- 1 квартира в Одесі.

- 1 будинок в Одеській області.

- 14 земельних ділянок.

На фото — рішення КМДА від 2021 року, яким Дмитру Дериволкову передано у приватну власність земельну ділянку для будівництва та обслуговування житлового будинку у Голосіївському районі міста Києва.  

photo 2023 07 18 16.18.51

photo 2023 07 18 16.18.55

Виходить дуже цікаво: учасники бойових дій роками в судах відстоюють своє право на здобуття земельної ділянки і все йде, м’яко кажучи, тугувато. Натомість син зашквареного митника часів Януковича все отримує.  

ord-ua.com


Теги: КиївКиевКМДАМитницяДериволков ДмитрийШахрайствоМошенничествоКорупціяЧиновникиДериволков Степан

Дата і час 18 липня 2023 г., 22:02     Переглядів Переглядів: 2479
Коментарі Коментарі: 0


Коментарі:

comments powered by Disqus

’‚Ћђ€ §‘’Ћђ§ћ з Ђ‡Ћ‚ЋЊ

loading...
Загрузка...

Наші опитування

Коли, на вашу думку, можливе закінчення війни в Україні?








Показати результати опитування
Показати всі опитування на сайті
0.085427