АНТИКОР — національний антикорупційний портал
МОВАЯЗЫКLANG
Київ: 20°C
Харків: 21°C
Дніпро: 23°C
Одеса: 23°C
Чернігів: 20°C
Суми: 20°C
Львів: 12°C
Ужгород: 14°C
Луцьк: 13°C
Рівне: 15°C

Агенти ФБР застрелили чоловіка, який погрожував Байдену

Читать на русском
Агенти ФБР застрелили чоловіка, який погрожував Байдену
Агенти ФБР застрелили чоловіка, який погрожував Байдену

Агенти ФБР застрелили чоловіка, який погрожував президенту США. Зокрема, дізнавшись про візит Байдена до Юти, чоловік заявив, що планує дістати свій камуфляжний костюм і "стряхнути пил зі снайперської гвинтівки m24".

Про це пише CNBC.

Саме тому агенти Федерального бюро розслідувань прийшли до чоловіка з обшуками орієнтовно о 6:15 9 серпня, орієнтовно за 12 годин до приїзду Джо Байдена. Відомо, що чоловік був прихильником Трампа та погрожував не лише нинішньому президенту США, а й іншим американським високопосадовцям.

"У середу (9 серпня – 24 Канал) співробітники ФБР застрелили чоловіка зі штату Юта, намагаючись заарештувати його за погрозу вбивством президенту Джо Байдену та окружному прокурору Нью-Йорка, який звинуватив 45 президента Дональда Трампа у приховуванні виплат", – пояснили журналісти.

За даними видання, мешканець міста Прово, що у штаті Юта, Крейг Дель Робертсона погрожував не лише американському лідеру. Він, ймовірно, сипав погрози у бік багатьох громадських діячів, зокрема:

  • віце-президентці Камалі Харріс;
  • окружному прокурору Манхеттена Елвіну Бреггу, який звинуватив 45 президента США у таємній виплаті 130 тисяч доларів порноакторці Стормі Деніелс перед президентськими виборами 2016 року за те, щоб вона мовчала про свій роман з політиком.

У судових документах мовиться, що ФБР описало чоловіка як білого орієнтовно 70 – 75 років, у темному костюмі, білій сорочці, червоній краватці та різнобарвному (можливо, камуфляжному) капелюсі з написом "Трамп" спереду.

За даними видання, чоловік написав у соціальних мережах, що чув про приїзд Байдена до Юти, що планує дістати свій камуфляжний костюм та "струсити пил зі снайперської гвинтівки m24".

За даними правоохоронців, у чоловіка справді була далекобійна снайперська гвинтівка, багато іншої зброї та камуфляжний костюм-кікімора.

"Інцидент трапився, коли спецпризначенці намагалися вручити ордер на арешт і обшук за місцем проживання. Суб’єкт помер", – заявили у ФСБ.

За даними журналістів, Федеральне бюро розслідувань вивчає деталі стрілянини.


Теги: стрілянинаСтрельбаСШАФБРДжо БайденБайден Джо

Дата і час 10 серпня 2023 г., 12:32     Переглядів Переглядів: 2125
Коментарі Коментарі: 0


Коментарі:

comments powered by Disqus

’‚Ћђ€ §‘’Ћђ§ћ з Ђ‡Ћ‚ЋЊ

loading...
Загрузка...

Наші опитування

Коли, на вашу думку, можливе закінчення війни в Україні?








Показати результати опитування
Показати всі опитування на сайті
1.176097