АНТИКОР — національний антикорупційний портал
МОВАЯЗЫКLANG
Київ: 19°C
Харків: 18°C
Дніпро: 21°C
Одеса: 20°C
Чернігів: 17°C
Суми: 18°C
Львів: 10°C
Ужгород: 11°C
Луцьк: 12°C
Рівне: 12°C

Гастролі "волонтера в законі": до України навідався "Нодар Руставський"

Читать на русском
Гастролі "волонтера в законі": до України навідався "Нодар Руставський"
Гастролі "волонтера в законі": до України навідався "Нодар Руставський"

Наприкінці серпня (в іншій інтерпретації - на початку вересня) 2023 року до України прибув 50-річний громадянин РФ Нодарі Асоян, який відомий в статусі так званого злодія в законі на прізвисько "Нодар Руставський". Інформацію про цю непересічну для кримінального світу подію редакції Dетектив-Info підтвердили три не пов’язані між собою джерела.

Згідно однієї з версій, Асоян "заїхав" на територію нашої держави з використанням сталої для нього практики використання документів, виписаних на іншу особу.

Водночас, комфортне прибуття та подальше вільне пересування Києвом представника найвищої касти злочинного світу, що вважається провідником інтересів клану могутнього російського "злодія в законі" Захарія Калашова на прізвисько "Шакро Молодий" (щодо ймовірних зв’язків якого з ФСБ РФ неодноразово публікувалися відомості у мережі), буцімто не обійшлося без активного сприяння представників одного з розвідувальних підрозділів. Зокрема, відомо: охорону та супровід "Нодару Руставському" в Україні, зокрема забезпечували особи на щонайменше двох транспортних засобах з чорними номерними знаками.

У понеділок, 4 вересня "Нодар Руставський" у супроводі автомобільного кортежу пафосно прибув до столичного Premier Palace Hotel. За інформацією інсайдерів, така публічна поява підсанкційного злодія у законі в самісінькому серці української столиці мала на меті не лише проведення Асояном низки зустрічей, а й передусім - стати своєрідним "маніфестом" для всього вітчизняного кримінального світу. Завдяки цьому "посланню" усі "зацікавлені сторони" мали стати свідками появи у Києві "нового короля", ступінь впливу та зв’язків якого дають йому змгогу геть не ховатися від правоохоронців й вирішувати будь-які питання.

За інформацією Dетектив-Info, зухвала поява "Нодара Руставського" в Україні не залишилася без реакції профільних відомств. Зокрема, обурення та певне роздратування "гастролі" Асояна в Києві викликали у високопосадовців СБУ, Нацполіції та Державної міграційної служби.

Як наслідок, попри буцімто наявність певної "протекції", 7 вересня працівники Департаменту стратегічних розслідувань НПУ забезпечили видворення "злодія в законі" за межі території нашої держави.

Зауважимо, що поточній спробі здійснення публічного "камбеку" до України "Нодара Руставського" (який навесні 2021 року після внесення під №41 до переліку підсанкційних кримінальних елементів "зачистив" згадки про себе в інформаційному просторі, після чого - виїхав за кордон) передувала юридична "артпідготовка".

 eiqrtiqkdiqrxant

Наприкінці червня 2023 року, як вже повідомлялося на сторінках Dетектив-Info, суд зобов’язав вітчизняних міграційників повторно розглянути заяву Асояна щодо оформлення документів для вирішення питання про визнання біженцем або особою, яка потребує додаткового захисту. Підставою для цього було заявлено нібито його переслідування російською владою за активну проукраїнську позицію (з деталями цієї історії можна ознайомитися в розслідуваннях Dетектив-Info "Волонтер в законі" та "Повернення "волонтера в законі").

detective-info.com.ua


Теги: ФСБ РФФСБ РосіїКалашов ЗахарийШакро МолодойУкраїнаУкраинаРоссиязлодії в законіВоры в законеВор в законеНодари АсоянНодар Руставский

Дата і час 07 вересня 2023 г., 14:37     Переглядів Переглядів: 5420
Коментарі Коментарі: 0


Коментарі:

comments powered by Disqus

’‚Ћђ€ §‘’Ћђ§ћ з Ђ‡Ћ‚ЋЊ

loading...
Загрузка...

Наші опитування

Коли, на вашу думку, можливе закінчення війни в Україні?








Показати результати опитування
Показати всі опитування на сайті
0.630287