АНТИКОР — національний антикорупційний портал
МОВАЯЗЫКLANG
Київ: 15°C
Харків: 14°C
Дніпро: 16°C
Одеса: 19°C
Чернігів: 14°C
Суми: 14°C
Львів: 13°C
Ужгород: 14°C
Луцьк: 15°C
Рівне: 15°C

Байден анонсував "велику промову" з приводу України

Читать на русском
Байден анонсував "велику промову" з приводу України
Байден анонсував "велику промову" з приводу України

Президент США Джо Байден планує виступити з "великою промовою" щодо підтримки України.

Про це повідомляється в трансляції Білого дому.

На брифінгу для преси Байден прокоментував ситуацію із відставкою спікера Палати представників США Пола Маккарті та небажання конгресменів-республіканців виділяти додаткові кошти на допомогу Україні. Він зазначив, що незабаром виступить із "великою промовою", але коли саме – не уточнив.

"Мене це хвилює, але я знаю, що більшість членів Палати представників та Сенату обох партій заявили, що вони підтримують фінансування підтримки України. Дуже скоро я виступлю з великою промовою щодо цього питання", - сказав Байден.

Він додав, що у своїй промові пояснить, чому для Сполучених Штатів та американських союзників надзвичайно важливо дотримуватися своїх зобов’язань щодо підтримки України.

"Я збираюся навести аргумент, що переважна більшість інтересів США полягає в тому, щоб Україна досягла успіху. І це надзвичайно в наших інтересах. Я провів два з половиною роки, створюючи коаліції, про які ніхто не думав, що можна сформувати. І вони зміцнили нас у всіх напрямках, а не лише у тому, що стосується України, чи то Японія, чи Південна Корея, чи те, що відбувається у самій Європі”, - зазначив він.

Водночас президент США зазначив, що американський уряд може підтримати Україну новим траншем допомоги, але, за його словами, є й інші способи надавати допомогу, але він не планує вдаватися до деталей.


Теги: Маккартни ПолСШАНапад Росії на УкраїнуВойнаВійнавійськова допомогаВоенная помощьУкраїнаУкраинаДжо БайденБайден Джо

Дата і час 04 жовтня 2023 г., 23:53     Переглядів Переглядів: 1905
Коментарі Коментарі: 0


Коментарі:

comments powered by Disqus

’‚Ћђ€ §‘’Ћђ§ћ з Ђ‡Ћ‚ЋЊ

loading...
Загрузка...

Наші опитування

Коли, на вашу думку, можливе закінчення війни в Україні?








Показати результати опитування
Показати всі опитування на сайті
0.324377