АНТИКОР — національний антикорупційний портал
МОВАЯЗЫКLANG
Київ: 20°C
Харків: 20°C
Дніпро: 22°C
Одеса: 21°C
Чернігів: 19°C
Суми: 19°C
Львів: 11°C
Ужгород: 13°C
Луцьк: 12°C
Рівне: 13°C

Запроданка Таїсія Повалій розважає "еліту" Росії, не змінюючи вбрання: то лісники, то агрономи

Читать на русском
Запроданка Таїсія Повалій розважає "еліту" Росії, не змінюючи вбрання: то лісники, то агрономи
Запроданка Таїсія Повалій розважає "еліту" Росії, не змінюючи вбрання: то лісники, то агрономи

Колись українська співачка, а наразі колаборантка Таїсія Повалій, що проживає у Москві та відверто підтримує Росію, не полишає свої спроби закріпитися на місцевій естраді. Амбіції артистки чималі: цими вихідними вона виступила на святковому концерті, присвяченому дню робітників сільського господарства.

Про це повідомили на одній з фан-сторінок путіністки. Тая з усмішкою виконала композицію "Жінка, яка кохає", привітавши російську "еліту" з таким сучасним святом. Однак склалося враження, ніби єдине, що ця "жінка кохає" – це своє вбрання, в якому її можна побачити ледь не на кожному виступі.

Нещодавно, у ньому Повалій урочисто вітала вчителів з їх професійним днем на "великій сцені" однієї з московських шкіл, а до цього виступала на черговому концерті російського телеканалу. Цього ж разу Таїсія вирішила продемонструвати образ ще раз, тільки на честь дня сільгосппрацівників.

Як не лісники, то агрономи. Запроданка Таїсія Повалій розважає  qeituiqhdikrant

Можливо, це таке модне рішення та універсальний костюм для виступів, що складається з чорної сукні, намиста та сірої накидки. Тут навіть не скажеш "з корабля на бал", бо не зрозуміло, де там друге. Можливо, Повалій свідомо ставиться до культури споживання і не хоче витрачати зайві кошти на новий концертний одяг, хоча ця теорія викликає сумніви. Невже артистці бракує грошей? Вона ж місцева зірка, як не крути, не всіх кличуть на такі події, як день лісу та свято працівників сільского господарства.

Як не лісники, то агрономи. Запроданка Таїсія Повалій розважає

Свято на честь сільгосппрацівників росіяни відзначають у другу неділю жовтня. За часів СРСР існували роздільні дати: Всесоюзний день працівників сільського господарства і День працівників харчової промисловості. Пізніше свята об’єднали, приєднавши до них також День меліоратора, а 1999 року зафіксували остаточний варіант, що існує й досі, – День працівників сільського господарства та переробної промисловості. До чого тільки дійшли технології!


Теги: АртистыАртистиПевицаРоссияРосіяПовалий

Дата і час 09 жовтня 2023 г., 22:56     Переглядів Переглядів: 2405
Коментарі Коментарі: 0


Коментарі:

comments powered by Disqus

’‚Ћђ€ §‘’Ћђ§ћ з Ђ‡Ћ‚ЋЊ

loading...
Загрузка...

Наші опитування

Коли, на вашу думку, можливе закінчення війни в Україні?








Показати результати опитування
Показати всі опитування на сайті
0.32422