АНТИКОР — національний антикорупційний портал
МОВАЯЗЫКLANG
Київ: 19°C
Харків: 18°C
Дніпро: 21°C
Одеса: 20°C
Чернігів: 17°C
Суми: 18°C
Львів: 10°C
Ужгород: 11°C
Луцьк: 12°C
Рівне: 12°C

Держсекретар США вирушив із робочим візитом до Ізраїлю

Читать на русском
Держсекретар США вирушив із робочим візитом до Ізраїлю
Держсекретар США вирушив із робочим візитом до Ізраїлю

Держсекретар США Ентоні Блінкен поїхав до Ізраїлю. Мета візиту – показати, що США підтримують країну.

Про це повідомляє Times of Israel.

Держсекретар США Ентоні Блінкен заявив, що прямує до Ізраїлю з "дуже простим і зрозумілим посланням від імені президента Сполучених Штатів та від імені американського народу", і що полягає в тому, що Сполучені Штати підтримують Ізраїль.

"Ізраїльський народ прикриває нам спину. Він прикриває нас сьогодні. Він прикриватиме нас завтра. Він прикриватиме нас щодня", – сказав Блінкен.

В Ізраїлі планується зустріч із прем’єр-міністром Біньяміном Нетаньягу, президентом Ісааком Герцогом та іншими високопосадовцями після прибуття в четвер.

"США сповнені рішучості забезпечити Ізраїль засобами для самозахисту, підкреслюючи рівень розпусти, здійснений ХАМАСОМ у дусі "Ісламської держави". США продовжуватимуть працювати над тим, щоб жодні додаткові сили не приєдналися до боротьби проти Ізраїлю", – сказав Блінкен.

Держсекретар додав, що він також працюватиме із ізраїльськими колегами над пошуком заручників, серед яких є американські громадяни, і працюватиме над їхнім звільненням.

Плани держсекретаря

Очікується, що Блінкен приземлиться в Ізраїлі рано-вранці в четвер. Після відвідування Ізраїлю та Йорданії держсекретар Ентоні Блінкен планує відвідати інші країни регіону, які мають вплив на воюючі сторони, повідомив високопоставлений представник Держдепартаменту.

"У п’ятницю Блінкен вирушить до Аммана, де зустрінеться з високопоставленими йорданськими чиновниками, а також із президентом Палестинської автономії Махмудом Аббасом, який поїде з делегацією, до якої входять голова розвідки ПА Маджед Фарадж та генеральний секретар Виконавчого комітету ООП Хусейн аль-Шейх", – каже палестинський чиновник.


Теги: Нетаньяху БиньяминВойнаВійнаХАМАСІзраїльАтака на ІзраїльИзраильСШАЭнтони Блинкен

Дата і час 12 жовтня 2023 г., 07:54     Переглядів Переглядів: 2034
Коментарі Коментарі: 0


Коментарі:

comments powered by Disqus

’‚Ћђ€ §‘’Ћђ§ћ з Ђ‡Ћ‚ЋЊ

loading...
Загрузка...

Наші опитування

Коли, на вашу думку, можливе закінчення війни в Україні?








Показати результати опитування
Показати всі опитування на сайті
1.033186