АНТИКОР — національний антикорупційний портал
МОВАЯЗЫКLANG
Київ: 19°C
Харків: 18°C
Дніпро: 21°C
Одеса: 20°C
Чернігів: 17°C
Суми: 18°C
Львів: 10°C
Ужгород: 11°C
Луцьк: 12°C
Рівне: 12°C

ГУР пояснило, чого варто чекати від мобілізації в Україні: "Війна за виживання"

Читать на русском
ГУР пояснило, чого варто чекати від мобілізації в Україні: "Війна за виживання"
ГУР пояснило, чого варто чекати від мобілізації в Україні: "Війна за виживання"

Силам безпеки та оборони потрібні фахівці з різних напрямків та спеціалізацій, тому кожен може знайти своє місце у системі захисту держави, переконані у ГУР.

Представник Головного управління розвідки Міністерства оборони України (ГУР МОУ) Андрій Юсов заявив, що в Україні продовжується повномасштабне вторгнення та війна за виживання. Про це він повідомив в інтерв’ю "Еспресо".

"Що стосується мобілізаційних заходів в Україні: у нас триває повномасштабне вторгнення та війна за виживання", – сказав Андрій Юсов.

За його словами, це означає, що війна "не десь там", а фактично прийшла у кожен регіон, у кожне місто та є багато родин, які вже її відчули на собі. Також це означає, що українські захисники – "не десь там", і вони не з металу, тому їм потрібна ротація, лікування та заміна, також вони, на жаль, гинуть.

Юсов зазначив, що кожен українець та українка можуть знайти собі місце у системі захисту держави. Зокрема, це не обов’язково може бути участь у штурмових діях. Адже Силам безпеки та оборони потрібні фахівці з різних напрямків та спеціалізацій.

"Ще раз наголошую – кожен зможе себе там знайти і зробити свій внесок у справу захисту України", – підкреслив представник ГУР.

Він додав, що електронний реєстр військовозобов’язаних можуть швидко втілити у життя, якщо буде ухвалено відповідне рішення, оскільки в Україні з електронними інструментами та засобами все добре.


Теги: Напад Росії на УкраїнуВойнаВійнаМобилизацияМобілізаціяГУР МОЮсов Андрей

Дата і час 23 жовтня 2023 г., 10:14     Переглядів Переглядів: 2006
Коментарі Коментарі: 0


Коментарі:

comments powered by Disqus

’‚Ћђ€ §‘’Ћђ§ћ з Ђ‡Ћ‚ЋЊ

loading...
Загрузка...

Наші опитування

Коли, на вашу думку, можливе закінчення війни в Україні?








Показати результати опитування
Показати всі опитування на сайті
0.086654