АНТИКОР — національний антикорупційний портал
МОВАЯЗЫКLANG
Київ: 22°C
Харків: 23°C
Дніпро: 24°C
Одеса: 23°C
Чернігів: 21°C
Суми: 22°C
Львів: 12°C
Ужгород: 13°C
Луцьк: 12°C
Рівне: 14°C

Бояться партизан: окупанти посилюють захист залізничних вагонів у Криму – Атеш

Читать на русском
Бояться партизан: окупанти посилюють захист залізничних вагонів у Криму – Атеш
Бояться партизан: окупанти посилюють захист залізничних вагонів у Криму – Атеш

Російські загарбники у тимчасово окупованому Криму занепокоїлися через збереження залізничних поїздів і ввели в ряді міст додаткові заходи безпеки. Так окупанти відреагували на випадки диверсій і спроб порушення безпеки залізничних об’єктів, які чимраз частішають.

Зокрема, росіяни змушені задіяти додатковий особовий потяг для супроводу вантажів та пасажирських поїздів. Подробиці розкрили у воєнному русі українців та кримських татар "Атеш".

"Окупанти посилюють захист залізничних поїздів через постійні диверсії. Упродовж останніх днів надійшли відомості про додаткові заходи безпеки, які були введені рашистською транспортною поліцією у низці міст і пунктів: Джанкой, Керч, Феодосія та Сімферополь", – зазначено у повідомленні.

Через дедалі частіші диверсії та спроби порушення безпеки залізничних об’єктів окупанти змушені залучати додатковий особовий склад для супроводу вантажів і пасажирських поїздів.

"Сили з оперативного управління спрямовані на посилення заходів безпеки, і навіть у технічному секторі встановлено постійне чергування оперативників. На станції "Сімферополь" також запроваджено посилений режим несення служби, з особливою увагою до контролю фото та відеозаписів... Окупанти знають про діяльність "АТЕШ". І бояться нас, тому намагаються посилити свій захист. Але це їм не допоможе!" – зазначили у русі.

В "Атеш" припустили, що подібне посилення заходів безпеки на залізниці в Криму свідчить про зростання занепокоєння загарбників безпекою залізничних перевезень. Крім того, це підтверджує, наскільки важливим для Росії залишається забезпечення стабільності та надійності транспортної інфраструктури на півострові.

Проте в "Атеші" знають, як змусити окупантів турбуватися ще більше. І закликають мешканців півострова допомогти позбавити загарбників не лише спокійного сну, а й військової техніки, боєприпасів та живої сили. Для цього вони просять передавати активістам інформацію про місця розташування особового складу ЗС РФ, а також координати розташування складів, ППО, дані про пересування військової техніки ворога.

Бояться партизан: окупанти посилюють захист залізничних вагонів у Криму – Атеш eiqehietidttant

Теги: Напад Росії на УкраїнуВойнаВійнаЗалізницяЖелезная дорогаКрымКримПартизаныпартизаниокупаціяОккупациярух АтешАтеш

Дата і час 25 жовтня 2023 г., 17:29     Переглядів Переглядів: 1940
Коментарі Коментарі: 0


Коментарі:

comments powered by Disqus

’‚Ћђ€ §‘’Ћђ§ћ з Ђ‡Ћ‚ЋЊ

loading...
Загрузка...

Наші опитування

Коли, на вашу думку, можливе закінчення війни в Україні?








Показати результати опитування
Показати всі опитування на сайті
0.662602