АНТИКОР — національний антикорупційний портал
МОВАЯЗЫКLANG
Київ: 20°C
Харків: 21°C
Дніпро: 23°C
Одеса: 23°C
Чернігів: 20°C
Суми: 20°C
Львів: 12°C
Ужгород: 14°C
Луцьк: 13°C
Рівне: 15°C

ЗСУ успішно "демілітаризували" трьох окупантів із РФ

Читать на русском
ЗСУ успішно "демілітаризували" трьох окупантів із РФ
ЗСУ успішно "демілітаризували" трьох окупантів із РФ

У мережі ідентифікували ще кількох росіян, які вторглися в Україну та вчиняли воєнні злочини проти цивільного населення. Серед них виявилися колишній "мент" із Курганської області, капітан армії з-під Пензи та молодий лейтенант із Псковщини.

Всі ці загарбники зрештою були успішно "демілітаризовані", повідомив полковник ЗСУ Анатолій Штефан у Telegram-каналі. Докладнішу інформацію про них знайшов блогер Necro Mancer, а також смерті росіян підтвердили на їхній батьківщині.

Так, відставний підполковник поліції Башкінов Сергій Петрович 1963 р. н. із курганського села Піонерське зголосився взяти участь у путінській "СВО" та вирушив до України в званні молодшого сержанта. Він був старшим стрільцем мотострілецької роти. Окупанта ліквідували ще 8 жовтня 2023 року. На батьківщині його поховали лише нещодавно.

ЗСУ успішно  eiqeuidrzidrrant

Водночас у селі Колемас Пензенської області поховали 45-річного капітана ЗС РФ Андрія Жилкіна, який "захищав свою землю" в Україні. Там 5 листопада він перетворився на "вантаж 200", його смерть підтвердили лише знайомі, які є запеклими прихильниками війни.

ЗСУ успішно

Наймолодший із згаданих трьох окупантів – це лейтенант Владислав Макаров із Невеля Псковської області РФ. Місцева влада не стала розповідати, як саме загинув "під час виконання військового обов’язку" цей загарбник, але згадала, що останніми днями в краї поховали п’ятьох учасників путінської війни. Крім Макарова, в Україні "демілітаризувалися" також молодші сержанти Ален Гринцевич та Юрій Трофімов, рядові Микола Сумбаєв і Костянтин Карповський.

ЗСУ успішно

Теги: ЗСУВСУНапад Росії на УкраїнуВойнаВійнаокупантиоккупантыВС РФ

Дата і час 19 листопада 2023 г., 10:49     Переглядів Переглядів: 2197
Коментарі Коментарі: 0


Коментарі:

comments powered by Disqus

’‚Ћђ€ §‘’Ћђ§ћ з Ђ‡Ћ‚ЋЊ

loading...
Загрузка...

Наші опитування

Коли, на вашу думку, можливе закінчення війни в Україні?








Показати результати опитування
Показати всі опитування на сайті
1.048671