АНТИКОР — національний антикорупційний портал
МОВАЯЗЫКLANG
Київ: 22°C
Харків: 23°C
Дніпро: 24°C
Одеса: 23°C
Чернігів: 21°C
Суми: 22°C
Львів: 12°C
Ужгород: 13°C
Луцьк: 12°C
Рівне: 14°C

Окупанти прориваються на Лиман через Серебрянський ліс, — Defense Express

Читать на русском
Окупанти прориваються на Лиман через Серебрянський ліс, — Defense Express
Окупанти прориваються на Лиман через Серебрянський ліс, — Defense Express

У районі сіл Золотарівка та Серебрянка окупанти зосередили всі свої дії для того, щоб рухатися у бік Лимана та створити загрозу для ЗСУ біля Сіверська.

Російські окупанти ведуть наземні атаки поблизу Серебрянського лісництва на Луганщині, пробуючи просунутися біля Сіверська. Про це в ефірі "Еспресо" розповів аналітик Defense Express Сергій Згурець.

"Зараз там відбуваються наземні контратаки. Якщо ми згадаємо про ландшафт, дуже схожий, як навколо Авдіївки та Бахмута, коли ворог посік артилерією саме там у лісництві багато дерев, де вже залишилися понівечені дерева і фактично — це вже не ліс, а луна жахливого ландшафту", – пояснює Згурець.

Він зазначив, що в районі сіл Золотарівка та Серебрянка ЗС РФ зосередили свої дії, щоб рухатися у бік Лимана та створити нависання над ЗСУ біля Сіверська. Він зазначив, що бої вже тривають досить тривалий час, а просування в окупантів мінімальне.

 tdiqtidzeiqezant

"Там потенціалу у ворога зараз продавити нашу оборону не так багато. Тим більше, що головну силу ворога на цій ділянці скинули якраз на Куп’янськ, де ми бачили активні контратаки, там накопичується головна сила, щоб пробитися до Куп’янська-Вузлового. Тобто вся ця вісь Куп’янськ – Сватово – Кремінна і вниз там Серебрянського лісництва — справді напружена. Але більша загроза це якраз навколо Куп’янська, який для противника має більше значення на поточному етапі з огляду на легкість перекидання резервів", — підсумував він.


Теги: Згурец СергейЗСУВСУоккупантыокупантиНапад Росії на Українубоевые действияфронтВойнаВійнаЛиманСеребрянское лесничество

Дата і час 22 листопада 2023 г., 12:15     Переглядів Переглядів: 2885
Коментарі Коментарі: 0


Коментарі:

comments powered by Disqus

’‚Ћђ€ §‘’Ћђ§ћ з Ђ‡Ћ‚ЋЊ

loading...
Загрузка...

Наші опитування

Коли, на вашу думку, можливе закінчення війни в Україні?








Показати результати опитування
Показати всі опитування на сайті
0.075237