АНТИКОР — національний антикорупційний портал
МОВАЯЗЫКLANG
Київ: 20°C
Харків: 21°C
Дніпро: 23°C
Одеса: 23°C
Чернігів: 20°C
Суми: 20°C
Львів: 12°C
Ужгород: 14°C
Луцьк: 13°C
Рівне: 15°C

У США сенатор закликає Україну поступитись територією і вимагає пояснень

Читать на русском
У США сенатор закликає Україну поступитись територією і вимагає пояснень
У США сенатор закликає Україну поступитись територією і вимагає пояснень

Сенатор-республіканець вимагає додаткові пояснення від президента Джо Байдена. Зокрема, йому не зрозуміло, якої цілі може досягнути Київ, отримавши 61 мільярд доларів.

Україна повинна змиритись з тим, що Росія окупувала частину її території. Подібний розв’язок російсько-української війни повністю відповідає інтересам США. А щоб отримати пакет фінансування на 2024 рік, потрібно додатково дещо пояснити. Про нову заяву сенатора від штату Огайо республіканця Джей Д. Венса, який підтримує таку позицію, ідеться у статті Newsweek.

Журналісти порталу звернулись до Джей Д. Венса, який на початку грудня 2023 року заявив, що Україні потрібно поступитись територією. На його думку, це "найкраще відповідає інтересам Америки". З моменту виступу американського політика Палата представників США знов відхилила пакет допомоги Україні розміром 61 млрд дол. — у республіканця попросили уточнити його позицію.

Венс пояснив, що саме турбує його колег по партії. З його слів, вони хотіли б "чітких формулювань амбіцій". Зокрема, уряд президента Джо Байдена має пояснити, якої цілі досягне Україна, отримавши саме такий розмір фінансування.

"Те, що ми говоримо президенту, а насправді всьому світу, полягає в тому, що вам потрібно чітко сформулювати амбіції. Чого досягнуть 61 мільярд доларів, а не 100 мільярдів доларів?" — заявив політик.


Теги: ВойнаВійнаВенс ДжеймсСенаторы СШАСенаторУкраїнаУкраинаСША

Дата і час 30 грудня 2023 г., 18:36     Переглядів Переглядів: 2745
Коментарі Коментарі: 0


Коментарі:

comments powered by Disqus

’‚Ћђ€ §‘’Ћђ§ћ з Ђ‡Ћ‚ЋЊ

loading...
Загрузка...

Наші опитування

Коли, на вашу думку, можливе закінчення війни в Україні?








Показати результати опитування
Показати всі опитування на сайті
0.639672