АНТИКОР — національний антикорупційний портал
МОВАЯЗЫКLANG
Київ: 20°C
Харків: 20°C
Дніпро: 22°C
Одеса: 21°C
Чернігів: 19°C
Суми: 19°C
Львів: 11°C
Ужгород: 13°C
Луцьк: 12°C
Рівне: 13°C

Інтенсивні бої в районі Кринок: британська розвідка описала ситуацію, Мадяр показав відео

Читать на русском
Інтенсивні бої в районі Кринок: британська розвідка описала ситуацію, Мадяр показав відео
Інтенсивні бої в районі Кринок: британська розвідка описала ситуацію, Мадяр показав відео

Швидше за все, повітрянодесантним військам РФ на півдні України вдалося витіснити Сили оборони України з плацдарму на лівобережжі Херсонщини в районі села Кринки.

Про це йдеться у звіті розвідки Міноборони Британії за п’ятницю, 5 січня.

У той же час не цілком згоден із висновками іноземних розвідників, які не нюхали пороху, командир роти ударних дронів з 59-ї ОМБр Мадяр. Він регулярно викладає відео, як ЗСУ не лише утримують свої позиції на лівому березі Херсонщини, а й розширюють плацдарм. Про це сьогодні, 5 січня, повідомили у пресслужбі Генштабу ЗСУ.

У Мережу потрапили нові кадри, як на цій ділянці фронту велику шкоду противнику завдають FPV-дрони.

Один танк довелося знищити, використовуючи три FPV-дрони. Згодом МО РФ кинуло на штурм позицій ЗСУ два БТР із ворожими штурмовиками. Їх і чекали "Птахи Мадяра".

Перший дрон атакував БТР біля знищеного раніше танка. Загалом у двох БТР було до 20 окупантів, які планували атакувати позиції ЗСУ у районі Кринок. Піхота спішилася і кинулася врозтіч у лісопосадку.

Мадяр наголосив, що штурм було зупинено, а в "живих" залишився лише один БТР.

Розвідники зазначають, що загалом протягом останнього тижня бойові дії характеризувалися переважно статичною лінією фронту з дуже поступовим локальним просуванням російських військ на ключових напрямках.

Противник продовжує використовувати не лише авіацію, а й ракетами "С-400" обстріляв Снігурівку на Миколаївщині, а за допомогою авіації – Берислав і Червоний Маяк на Херсонщині.

Повідомляється, що поблизу Куп’янська російські війська продовжують проводити широкомасштабну, але безрезультативну наступальну операцію.

На півночі Донецької області Україна утримує стабільну лінію фронту, незважаючи на невеликі російські атаки навколо Бахмута, а в центральній частині регіону продовжують запеклі бої за Авдіївку.


Теги: Броуди Роберт (Мадяр)Міноборони БританіїМинобороны ВеликобританииБританська розвідкаБританская разведкаНапад Росії на УкраїнуВойнаВійнаХерсонська областьХерсонская областьсело Крынки

Дата і час 05 січня 2024 г., 19:18     Переглядів Переглядів: 2350
Коментарі Коментарі: 0


Коментарі:

comments powered by Disqus

’‚Ћђ€ §‘’Ћђ§ћ з Ђ‡Ћ‚ЋЊ

loading...
Загрузка...

Наші опитування

Коли, на вашу думку, можливе закінчення війни в Україні?








Показати результати опитування
Показати всі опитування на сайті
0.69501