АНТИКОР — національний антикорупційний портал
МОВАЯЗЫКLANG
Київ: 22°C
Харків: 23°C
Дніпро: 24°C
Одеса: 23°C
Чернігів: 21°C
Суми: 22°C
Львів: 12°C
Ужгород: 13°C
Луцьк: 12°C
Рівне: 14°C

У Росії спіймали з наркотиками відомого російського пропагандиста, який любив "фантазувати" про Україну

Читать на русском
У Росії спіймали з наркотиками відомого російського пропагандиста, який любив "фантазувати" про Україну
У Росії спіймали з наркотиками відомого російського пропагандиста, який любив "фантазувати" про Україну

У Москві на вулиці Декабристів зупинили російського "військкора", співробітника "РИА Новости" Андрія Коца. У пропагандиста виявили два грами марихуани.

Інцидент стався в ніч на 10 лютого, але відомо про це стало лише через дев’ять днів. Подробицями поділилися російські Telegram-канали.

За їхніми даними, московські поліцейські провели допит підозрюваного, і Коц нібито визнав, що тільки-но забрав "закладку" із забороненою речовиною.

Через невелику вагу каннабісу кримінальна справа Коцу не загрожує. Однак вирішується питання про порушення справи проти особи, яка продала наркотик.

Сам пропагандист факт свого затримання станом на 19 лютого не підтверджував. "Не розумію, звідки ви взяли цю інформацію, не коментуватиму", – відреагував він на запитання росЗМІ.

"Нарешті з’ясувалося, звідки черпають натхнення російські "військкори". Якщо ви не знали, звідки беруться всі ці історії про бойову сарану та мільйони знищених польських найманців – то ось звідки", – пожартував на своєму каналі в Telegram український журналіст і блогер Денис Казанський.

Андрій Коц – брат ще одного "Z-військкора" Олександра Коца. Він регулярно публікує пропагандистські репортажі з окупованих українських територій, активно підтримує збройну агресію Росії й підіграє кремлівським наративам. За свою діяльність внесений до бази волонтерського сайту "Миротворець".

У травні 2023 року Андрій Коц заявляв, що Силам оборони України "бракує бійців для успішного контрнаступу". Він неодноразово переконував своїх читачів у військовій могутності РФ і "серйозних проблемах" України.

Наприклад, останній матеріал пропагандиста на сайті "РИА Новости" вийшов 18 лютого. "Військкор" назвав його "Усе тріщить по швах: у ЗСУ серйозні проблеми на фронті".

Андрій Коц на Саур-Могилі у Горлівському районі Донецької області eiqreidrkiqdtant

Теги: Коц АлександрзадержаниезатриманняКоц АндрейНаркотикиРоссияРосія

Дата і час 19 лютого 2024 г., 15:18     Переглядів Переглядів: 2418
Коментарі Коментарі: 0


Коментарі:

comments powered by Disqus

’‚Ћђ€ §‘’Ћђ§ћ з Ђ‡Ћ‚ЋЊ

loading...
Загрузка...

Наші опитування

Коли, на вашу думку, можливе закінчення війни в Україні?








Показати результати опитування
Показати всі опитування на сайті
0.0638649999999999