АНТИКОР — національний антикорупційний портал
МОВАЯЗЫКLANG
Київ: 18°C
Харків: 19°C
Дніпро: 20°C
Одеса: 22°C
Чернігів: 18°C
Суми: 17°C
Львів: 12°C
Ужгород: 14°C
Луцьк: 14°C
Рівне: 15°C

Росія не виробляє достатньо боєприпасів для війни: на що сподівається Кремль, — Reuters

Читать на русскомRead in English
Росія не виробляє достатньо боєприпасів для війни: на що сподівається Кремль, — Reuters
Росія не виробляє достатньо боєприпасів для війни: на що сподівається Кремль, — Reuters

Російська промисловість втратила доступ до західних компонентів, необхідних для випуску зброї. На думку західного чиновника, санкції все ж таки вплинули на РФ.

У РФ не змогли налагодити випуск боєприпасів для продовження війни в Україні. Однак президент Росії Володимир Путін все ще сподівається на перемогу. Про ситуацію у російському військово-промисловому комплексі та про перспективи продовження війни написали на порталі інформаційного агентства Reuters.

Журналісти агентства поспілкувалися із неназваним чиновником із західної країни. Чиновник пояснив, що промисловість Росії не може покривати військових потреб ЗС РФ. Зокрема вона не здатна випускати потрібну кількість снарядів, а також випускати нову зброю або ремонтувати/відновлювати пошкоджену техніку.

Причина ситуації, що склалася в РФ, — наслідки санкцій, накладених світовим співавторством через вторгнення в Україну, — переконаний співрозмовник журналістів. Наприклад, завдяки санкціям заводи не мають доступу до західних компонентів.

У чиновника поцікавилися, які подальші плани може мати Кремль за умови нестачі всіх коштів для війни. Анонімний чиновник пояснив, що російська влада має простий план — продовжувати бойові дії наявною живою силою і технікою, доки не буде якихось результатів.

"Ми не віримо, що Росія має значний план, крім продовження бойових дій в очікуванні того, що кількість російської живої сили та техніки врешті-решт вплине на це [на ситуацію на фронті - ред.]


Теги: Напад Росії на УкраїнуВойнаВійнаПутінПутинБоєприпасибоеприпасыРоссияРосія

Дата і час 21 лютого 2024 г., 18:22     Переглядів Переглядів: 1978
Коментарі Коментарі: 0


Коментарі:

comments powered by Disqus

’‚Ћђ€ §‘’Ћђ§ћ з Ђ‡Ћ‚ЋЊ

loading...
Загрузка...

Наші опитування

Коли, на вашу думку, можливе закінчення війни в Україні?








Показати результати опитування
Показати всі опитування на сайті
0.091068