АНТИКОР — національний антикорупційний портал
МОВАЯЗЫКLANG
Київ: 18°C
Харків: 19°C
Дніпро: 20°C
Одеса: 22°C
Чернігів: 18°C
Суми: 17°C
Львів: 12°C
Ужгород: 14°C
Луцьк: 14°C
Рівне: 15°C

У Києві грабіжники напали на військового: вдарили цеглою по голові

Читать на русском
У Києві грабіжники напали на військового: вдарили цеглою по голові
У Києві грабіжники напали на військового: вдарили цеглою по голові

В Україні продовжується боротьба зі злочинністю. У Києві стався зухвалий розбійний напад на військовослужбовця у центрі міста. Оперативники затримали нападників протягом кількох годин, повідомили у поліції Києва.

«Зловмисники вдарили потерпілого по голові цеглою і, завдаючи ударів, відібрали мобільний телефон, гаманець та золоту каблучку. Поліцейські оперативно вирахували місцезнаходження нападників та затримали їх. За вчинене фігурантам загрожує до п’ятнадцяти років позбавлення волі з конфіскацією майна», – йдеться у повідомленні.

 eiqeuidrziqquant

Так, до Шевченківського управління поліції звернувся військовослужбовець та повідомив про розбійний напад. Двоє чоловіків підбігли до нього і сильно вдарили цеглою по голові, від чого він знепритомнів. Коли потерпілий прийшов до тями, виявив, що в нього зник мобільний телефон, гаманець та золота каблучка.

«Нападниками виявились двоє чоловіків — 44-річний харків’янин та його 39-річний товариш, мешканець столиці. Одного із фігурантів ми затримали неподалік від місця події, його спільника — на лівому березі міста Києва», — розповів начальник Шевченківського управління поліції Ігор Падюк.

Фігурантів затримано у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Слідчі Шевченківського управління поліції під час процесуального керівництва окружної прокуратури повідомили їм про підозру за ч. 4 ст. 187 Кримінального кодексу України – розбій. Наразі вирішується питання щодо обрання підозрюваним запобіжних заходів у вигляді тримання під вартою.


Теги: военныевійськовийзадержаниезатриманняНападениеКиївКиев

Дата і час 24 лютого 2024 г., 08:51     Переглядів Переглядів: 2043
Коментарі Коментарі: 0


Коментарі:

comments powered by Disqus

’‚Ћђ€ §‘’Ћђ§ћ з Ђ‡Ћ‚ЋЊ

loading...
Загрузка...

Наші опитування

Коли, на вашу думку, можливе закінчення війни в Україні?








Показати результати опитування
Показати всі опитування на сайті
0.065312