АНТИКОР — національний антикорупційний портал
МОВАЯЗЫКLANG
Київ: 18°C
Харків: 19°C
Дніпро: 20°C
Одеса: 22°C
Чернігів: 18°C
Суми: 17°C
Львів: 12°C
Ужгород: 14°C
Луцьк: 14°C
Рівне: 15°C

Оточення Слов’янська та Лимана можливе: ворог накриває всіма видами зброї

Читать на русскомRead in English
Оточення Слов’янська та Лимана можливе: ворог накриває всіма видами зброї
Оточення Слов’янська та Лимана можливе: ворог накриває всіма видами зброї

За словами військового медика Андрія Гука, практично кожних два тижні надходять поранені українські захисники з ознаками ураження хімічною зброєю.

Капітан медичної служби бригади "Буревій" Гвардії наступу, нейрохірург Андрій Гук зазначив, що ворог використовує на Лиманському напрямі всі види зброї, намагаючись просунутися вперед. Про це він розповів в ефірі телеканалу "Еспресо".

"На Лиманському напрямі тривають важкі бої. На жаль, ми вже попереджені про можливість оточення Слов’янська та Лимана. Тому триває максимальна концентрація, максимальна робота на випередження. Залишаються відкритими питання щодо засобів зв’язку та боєкомплектів", – підкреслив Гук.

Він розповів, що українські бійці, які воюють із 2014 року, вражені таким масштабним застосуванням усіх можливих видів зброї, зокрема хімічної.

"Сьогодні маємо офіційну інформацію, що за часи широкомасштабної війни ворог понад 1000 разів використав хімічну зброю. Тобто росіяни застосовують і заборонену зброю, і ми практично кожні два тижні маємо наших захисників з ознаками ураження хімічною зброєю", – зазначив Гук.


Теги: Гвардія наступуГвардия наступленияХимическое оружиехімічна зброяСлавянскВоенные медикивійськові медикиЗСУВСУГук АндрейНапад Росії на УкраїнуВойнаВійна

Дата і час 06 березня 2024 г., 08:46     Переглядів Переглядів: 2161
Коментарі Коментарі: 0


Коментарі:

comments powered by Disqus

’‚Ћђ€ §‘’Ћђ§ћ з Ђ‡Ћ‚ЋЊ

loading...
Загрузка...

Наші опитування

Коли, на вашу думку, можливе закінчення війни в Україні?








Показати результати опитування
Показати всі опитування на сайті
0.355759