АНТИКОР — національний антикорупційний портал
МОВАЯЗЫКLANG
Київ: 22°C
Харків: 23°C
Дніпро: 24°C
Одеса: 23°C
Чернігів: 21°C
Суми: 22°C
Львів: 12°C
Ужгород: 13°C
Луцьк: 12°C
Рівне: 14°C

Актор Ступка щиро здивувався чуткам, що "п’яна" ДТП вилізла йому боком

Читать на русском
Актор Ступка щиро здивувався чуткам, що "п’яна" ДТП вилізла йому боком
Актор Ступка щиро здивувався чуткам, що "п’яна" ДТП вилізла йому боком

Відомий український актор Остап Ступка в квітні минулого року скоїв "пʼяну" ДТП в Києві, після чого був визнаний винним Голосіївський райсудом. Утім, карʼєра артиста серйозних збитків не зазнала. Він із неприхованою радістю говорить, що чутки про його усунення від роботи в театрі та кіно – брехня.

Попри низку скандальних подій, Ступка продовжує збирати повні зали в театрі та навіть готується до премʼєри кінострічки з його участю. Крім того, актор активно відвідує публічні заходи, на одному із яких і розповів журналістам "ЖВЛ", що на брак роботи йому скаржитися не доводилося.

"Як я не знімаюсь в кіно? Це була неправда. Не читайте дурниць. Не витрачайте свого часу на цих людей, що пишуть нісенітниці", – уперше відповів на чутки Ступка.

Остап Ступка щиро здивувався чуткам, що  qhiqquiqzxiqetant

За словами актора, він повноцінно працює в Національному академічному театрі імені Івана Франка, звідки його і не збиралися звільняти після аварії, а також знімається в кіно.

"Зараз ще є плани. Є в театрі прем’єри, готуються регулярно, люди ходять, квитків не дістати. Що стосується кіно, то очікую, що цього року має відбутися прем’єра фільму "Божевільні" режисера Дениса Тарасова, де я скромно теж брав участь. Серйозний продукт, і я з нетерпінням очікую. Коли буде – не знаю, може, влітку, кажуть, може, у вересні, у жовтні. Але у моєму житті це буде одна з таких знакових подій, що стосується кіно", – прокоментував Ступка.


Теги: пьяное вождениеАкториАктерыСтупка ОстапДТПАваріяАвария

Дата і час 21 березня 2024 г., 00:00     Переглядів Переглядів: 2185
Коментарі Коментарі: 0


Коментарі:

comments powered by Disqus

’‚Ћђ€ §‘’Ћђ§ћ з Ђ‡Ћ‚ЋЊ

loading...
Загрузка...

Наші опитування

Коли, на вашу думку, можливе закінчення війни в Україні?








Показати результати опитування
Показати всі опитування на сайті
2.167138