АНТИКОР — національний антикорупційний портал
МОВАЯЗЫКLANG
Київ: 13°C
Харків: 11°C
Дніпро: 13°C
Одеса: 16°C
Чернігів: 13°C
Суми: 11°C
Львів: 14°C
Ужгород: 15°C
Луцьк: 15°C
Рівне: 16°C

Українська блогерка опинилася в реанімації з інсультом

Читать на русском
Українська блогерка опинилася в реанімації з інсультом
Українська блогерка опинилася в реанімації з інсультом

Аніта Соловей зізналася, що ще місяць тому опинилася в реанімації, оскільки перенесла важку хворобу.

Відома 29-річна українська блогерка Аніта Соловей, яка на місяць зникла з інфопростору, зізналася, що перенесла інфаркт мозку (ішемічний інсульт). Сталося це 20 лютого під час запису чергового вебінару зізналася блогерка в своєму інстаграмі.

Блогерка протягом місяця знаходилася на лікуванні і не виходила на зв’язок. Зокрема, вона перебувала в реанімації, поки її стан не стабілізувався. Зараз же вона продовжує займатися своїм здоров’ям та з’ясовує ймовірні причини, які могли призвести до ішемічного інсульту.

"Ми зараз до кінця ще не знаємо причини. Я чекаю ще на декілька генетичних досліджень. Я буду розповідати в процесі, яка могла бути причина. Зараз є статистика, що інсульт молодшає. Ми зараз вишукуємо, чому зі мною це могло статися", — розповіла блогерка.

Аніта Соловей наголосила, що досі не розуміє, чому це трапилося з нею, адже вона не хвилювалася, була виспаною, веде здоровий спосіб життя, не п’є, не вживає спиртні напої, чи інші шкідливі речовини. Зараз блогерка хоче направити зусилля, аби з’ясувати, що все ж призвело до хвороби.

Аніта Соловей tdiqtiqdzidqrant

Нині стан блогерки стабільний, однак через хворобу вона частково втратила зір. Часто під час ішемічного інсульту люди втрачають певні функції організму, на щастя, у дівчини нормально функціонують кінцівки, тіло та обличчя.

За порадою лікарів, дівчина вирішила повернутися у свій блог, адже, як стверджують фахівці, після недуги у неї можуть розвинутися депресивні розлади. Щоб цього не сталося їй рекомендують відновити свою діяльність.


Теги: блогерыблогериблогерінсультИнсультРеанімаціяреанимацияСоловей Анита

Дата і час 26 березня 2024 г., 00:50     Переглядів Переглядів: 2422
Коментарі Коментарі: 0


Коментарі:

comments powered by Disqus

’‚Ћђ€ §‘’Ћђ§ћ з Ђ‡Ћ‚ЋЊ

10 жовтня 2024 г.
loading...
Загрузка...

Наші опитування

Коли, на вашу думку, можливе закінчення війни в Україні?








Показати результати опитування
Показати всі опитування на сайті
0.072079