АНТИКОР — національний антикорупційний портал
МОВАЯЗЫКLANG
Київ: 19°C
Харків: 18°C
Дніпро: 21°C
Одеса: 20°C
Чернігів: 17°C
Суми: 18°C
Львів: 10°C
Ужгород: 11°C
Луцьк: 12°C
Рівне: 12°C

Ольга Харлан зазначила важливий нюанс у допуску росіян до Олімпіади-2024

Читать на русском
Ольга Харлан зазначила важливий нюанс у допуску росіян до Олімпіади-2024
Ольга Харлан зазначила важливий нюанс у допуску росіян до Олімпіади-2024

Фехтувальниця Ольга Харлан підтримала рішення Міжнародного олімпійського комітету (МОК) заборонити російським і білоруським так званим нейтральним спортсменам брати участь у церемонії відкриття Ігор-2024. Наша співвітчизниця також висловила впевненість, що представникам країн-співагресорок не вдасться вплинути на виступи українців у Парижі.

Про це Харлан заявила в інтерв’ю OBOZ.UA. 33-річна шаблістка із Миколаєва додала, що росіяни перестали приїжджати на змагання у її виді зброї. Переможниця Ігор Пекіна-2008 підкреслила, що МОК варто взагалі не допускати росіян до Ігор, але й запроваджені санкції суттєві.

 eiqduidqziuqant

"Стало кращим і в тому плані, що росіяни більше не приїжджають у нашому виді зброї. Росіяни готують якусь каверзу на Олімпіаді-2024? Ні, я не маю такого відчуття. Я бачу, що їх навіть не буде на відкритті, і це вже добре. Я, звичайно, вважаю, що їх там взагалі не має бути. Вони для мене не існують. І сам факт, що вони поїдуть, погано впливатиме, але все буде добре", – сказала Харлан.


Теги: СпортсмениСпортсменыМіжнародний олімпійський комітет (МОК)Международный олимпийский комитет(МОК)Нападение России на УкраинуНапад Росії на УкраїнуВойнаВійнаУкраїнаУкраинаРосіяРоссияОлимпиада-2024Олімпіада-2024УкраїнціУкраинцыХарлан Ольга

Дата і час 02 квітня 2024 г., 15:00     Переглядів Переглядів: 1551
Коментарі Коментарі: 0


Коментарі:

comments powered by Disqus

’‚Ћђ€ §‘’Ћђ§ћ з Ђ‡Ћ‚ЋЊ

loading...
Загрузка...

Наші опитування

Коли, на вашу думку, можливе закінчення війни в Україні?








Показати результати опитування
Показати всі опитування на сайті
0.40057