АНТИКОР — національний антикорупційний портал
МОВАЯЗЫКLANG
Київ: 20°C
Харків: 21°C
Дніпро: 23°C
Одеса: 23°C
Чернігів: 20°C
Суми: 20°C
Львів: 12°C
Ужгород: 14°C
Луцьк: 13°C
Рівне: 15°C

Alyona Alyona & Jerry Heil презентували mood video на пісню "Подоляночка"

Читать на русском
Alyona Alyona & Jerry Heil презентували mood video на пісню "Подоляночка"
Alyona Alyona & Jerry Heil презентували mood video на пісню "Подоляночка"

Шанувальники Jerry Heil & alyona alyona вважають, що пісня "Подоляночка" стала ще одним хітом українських учасниць, які цього року виступили на Євробаченні 2024 року. За даними статистики, пісня потрапила у тренди.

Jerry Heil & alyona alyona, які випустили новий трек "ПОДОЛЯНОЧКА (GET UP)", що його презентували в день фіналу Євробачення, презентували mood video на пісню. Про це Фокус повідомили менеджери співачок.

Вже через добу після прем’єри, 11 травня, реліз потрапив до YouTube трендів. За 5 днів пісня зайняла 5 рядок, набравши 425 тисяч переглядів.

За словами співачок, у пісні "Подоляночка", яка всім відома ще з дитинства в їхній інтерпретації, вони звертаються до всіх дівчат і жінок, які, можливо, зараз запевняють.

"Війна і, незважаючи на це, соціальний тиск накладають відбиток на моральний стан кожної з нас. Кожна образа чи втрата має свою вагу і в якийсь момент ця ноша стає важкою. Якщо ти не зламаєшся, то станеш у цей момент собою. Але ми є один в одного, щоб не зламатися! - переконані співачки.

Під відео шанувальники співачок вже встигли залишити свої позитивні відгуки: "Пісня дуже крута, у мене мурашки щоразу. Але я дуже щасливий, що дівчата вибрали Терезу та Марію та гідно представили Україну", "Ми маємо пишатися тим, що наша країна народжує таких прекрасних та талановитих жінок. Знову шедевр, знову скупа чоловіча сльоза. роботу. Це було чудово", "Наші богині знову створили шедевр! Просто неймовірні", "Неймовірно красива пісня. Драйвова, ритмічна, вокал - супер, реп-секція - клас! А високий вокал Джеррі наприкінці пробирає до сліз!"


Теги: АртистыАртистиJerry HeilСавраненко Алена( Alyona Alyona)Alyona Alyona

Дата і час 18 травня 2024 г., 00:24     Переглядів Переглядів: 1835
Коментарі Коментарі: 0


Коментарі:

comments powered by Disqus

’‚Ћђ€ §‘’Ћђ§ћ з Ђ‡Ћ‚ЋЊ

loading...
Загрузка...

Наші опитування

Коли, на вашу думку, можливе закінчення війни в Україні?








Показати результати опитування
Показати всі опитування на сайті
0.318152