АНТИКОР — національний антикорупційний портал
МОВАЯЗЫКLANG
Київ: 20°C
Харків: 20°C
Дніпро: 22°C
Одеса: 21°C
Чернігів: 18°C
Суми: 19°C
Львів: 11°C
Ужгород: 12°C
Луцьк: 12°C
Рівне: 13°C

Як ЗСУ вдалося зламати хід війни та породити хаос у ППО РФ

Читать на русском
Як ЗСУ вдалося зламати хід війни та породити хаос у ППО РФ
Як ЗСУ вдалося зламати хід війни та породити хаос у ППО РФ

Українські військові не припиняють атакувати кораблі Чорноморського флоту та військові об’єкти на території РФ. ЗСУ можуть застосовувати ракети ATACMS з вагою боєголовки 213 кілограмів.

Картина війни в Україні така, що не принесе радості президенту Російської Федерації Володимиру Путіну. Зокрема, через те, що Силам оборони вдалося знищити третину кораблів Чорноморського флоту та покращити здатність атакувати військові об’єкти на території противника. Крім того, ворожа протиповітряна оборона показала свою неефективність, а експорт зерна значною мірою відновлено. Про це повідомляє видання The Telegraph.

Журналісти зазначили, що атаки на кораблі Чорноморського флоту не припиняються. Наприкінці тижня було завдано удару по порту в Новоросійську, Туапсинському нафтопереробному заводі та прилеглому нафтовому терміналу в Краснодарському краї (РФ). Це вдалося зробити за допомогою повітряних та наземних БПЛА.

Крім цього, ракети ATACMS атакували пірс у тимчасово окупованому Севастополі, потопивши тральщик "Ковровець" та ракетний корвет класу "Каракурт". Журналісти зазначили, що точності ракет ATACMS замало для ударів по кораблям. Однак українці можуть використовувати ракети з більшою унітарною боєголовкою, вагою 213 кілограмів, що в результаті може потопити судно.

Також ворог має проблеми із системами протиповітряної оборони.

"Одна річ, яка зрозуміла, полягає в тому, що системи протиповітряної оборони Росії все ще перебувають у безладі", — йдеться в повідомленні.


Теги: ВС РФПВОППОНападение России на УкраинуНапад Росії на УкраїнуВойнаВійнаЧорноморський флотЧерноморский флотЗСУВСУракеты ATACMSракети ATACMS

Дата і час 22 травня 2024 г., 08:10     Переглядів Переглядів: 2015
Коментарі Коментарі: 0


Коментарі:

comments powered by Disqus

’‚Ћђ€ §‘’Ћђ§ћ з Ђ‡Ћ‚ЋЊ

loading...
Загрузка...

Наші опитування

Коли, на вашу думку, можливе закінчення війни в Україні?








Показати результати опитування
Показати всі опитування на сайті
1.016108