АНТИКОР — національний антикорупційний портал
МОВАЯЗЫКLANG
Київ: 19°C
Харків: 18°C
Дніпро: 21°C
Одеса: 20°C
Чернігів: 17°C
Суми: 18°C
Львів: 10°C
Ужгород: 11°C
Луцьк: 12°C
Рівне: 12°C

ЗМІ дізналися імена учасників банди, яку затримали в Києві

Читать на русском
ЗМІ дізналися імена учасників банди, яку затримали в Києві
ЗМІ дізналися імена учасників банди, яку затримали в Києві

ЗМІ дізналися імена учасників кримінальної сходки, де було затримано авторитета Сашу Оболонського та інших членів банд, які курирували незаконне переправлення чоловіків за кордон.

«На сходці були присутні 12 осіб, а саме Олександр Кириченко на прізвисько Оболонський, Олександр Кадун на прізвисько Шафа, Ілля Кадун на прізвисько Шафа-молодший, Ілля Гриценко на прізвисько Албанець (наближена людина «злодія в законі» Георгія Лобжанідзе на прізвисько Куцу).

«Також на сходці були присутні Александр Третьяков на прізвисько Третяк, Ніфталієв Князь на прізвисько Князь (наближений до "злодія в законі" Сергія Олійника на прізвисько Умка), Артем Нечепуренко на прізвисько Агресор, Владислав Глущенко на прізвисько Валдис, Ілля Бабич, Ігор Білик на прізвисько Ігорюня, Євген Панін на прізвисько Авдіївський і Максим Крамінський на прізвисько Крамик», - розповіло ЗМІ джерело в правоохоронних органах.


Теги: Краминский МаксимПанин ЕвгенийБилык ИгорьБабич ИльяОльгичев ДенисГлущенко ВладиславНечепуренко АртемУмкаНифталиев КнязьТретьяков АлександрОболонский СашаГеоргий Лобжанидзе (Куцу)КиївКиевБандаКириченко АлександрГриценко Илья

Дата і час 22 травня 2024 г., 18:19     Переглядів Переглядів: 4542
Коментарі Коментарі: 0


Коментарі:

comments powered by Disqus

’‚Ћђ€ §‘’Ћђ§ћ з Ђ‡Ћ‚ЋЊ

loading...
Загрузка...

Наші опитування

Коли, на вашу думку, можливе закінчення війни в Україні?








Показати результати опитування
Показати всі опитування на сайті
0.755574