АНТИКОР — національний антикорупційний портал
МОВАЯЗЫКLANG
Київ: 20°C
Харків: 20°C
Дніпро: 22°C
Одеса: 21°C
Чернігів: 18°C
Суми: 19°C
Львів: 11°C
Ужгород: 12°C
Луцьк: 12°C
Рівне: 13°C

В Одесі судитимуть поліцейського, який переправляв ухилянтів за кордон

Читать на русском
В Одесі судитимуть поліцейського, який переправляв ухилянтів за кордон
В Одесі судитимуть поліцейського, який переправляв ухилянтів за кордон

До суду передають справу правоохоронця з Одеси, який організував канал виїзду військовозобов’язаних чоловіків до Молдови. У спільники він намагався залучити знайомого прикордонника.

Про це повідомили в Державному бюро розслідувань.

В Одесі судитимуть поліцейського, який перевозив ухилянтів qhiqqhidzideqant

Поліцейський знайшов мешканця Одеси, який погодився заплатити 10 тисяч доларів, щоб виїхати з країни. При цьому 1 тисячу доларів з отриманої суми правоохоронець пообіцяв віддати прикордоннику, якого намагався переконати у продовженні вигідної співпраці.

«Правоохоронця та його «клієнта» було затримано у лютому 2024 року під час передачі 1 тис. доларів США прикордоннику», – розповіли деталі схеми в Державному бюро розслідувань.

Працівник поліції обвинувачується в організації незаконного переправлення через державний кордон. Наразі розслідування в справі завершено, правоохоронцю загрожує до дев’яти років позбавлення волі.

Варто додати, що Одеська область займає лідируючі позиції за кількістю виявлених схем незаконного переправлення чоловіків за кордон. Так, один з місцевих прикордонників продавав ухилянтам транзитні картки, завдяки яким чоловіки отримували можливість виїхати за кордон.

Інспектор прикордонної служби розробив злочинну схему, до якої залучив спільного знайомого. Один з учасників злочинного угрупування займався пошуком клієнтів, а прикордонник за тисячу доларів продавав картки чоловікам.

Зокрема, за тисячу доларів ухилянти отримували можливість проїхати транзитною зоною по дорозі Одеса – Рені. В транзитній зоні чоловіки залишали автомобілі та втікали за межі України. Під час обшуків в інспектора прикордонної служби знайшли більш як десять транзитних карток,  які він мав намір продати ухилянтам. Обидвом злочинцям загрожує до дев’яти років позбавлення волі.


Теги: уклонение от службы в армииухилянтиуклонистыНезаконное пересечение государственной границынелегальний перетин кордонуОдесаОдесса

Дата і час 05 червня 2024 г., 09:00     Переглядів Переглядів: 1817
Коментарі Коментарі: 0


Коментарі:

comments powered by Disqus

’‚Ћђ€ §‘’Ћђ§ћ з Ђ‡Ћ‚ЋЊ

loading...
Загрузка...

Наші опитування

Коли, на вашу думку, можливе закінчення війни в Україні?








Показати результати опитування
Показати всі опитування на сайті
0.147284