АНТИКОР — національний антикорупційний портал
МОВАЯЗЫКLANG
Київ: 22°C
Харків: 23°C
Дніпро: 24°C
Одеса: 23°C
Чернігів: 21°C
Суми: 22°C
Львів: 12°C
Ужгород: 13°C
Луцьк: 12°C
Рівне: 14°C

БЕБ у Полтавській області виявило сумнівні тендери на 177 мільйонів гривень

Читать на русскомRead in English
БЕБ у Полтавській області виявило сумнівні тендери на 177 мільйонів гривень
БЕБ у Полтавській області виявило сумнівні тендери на 177 мільйонів гривень

На Полтавщині аналітики Бюро економічної безпеки виявили підозрілі тендери на ремонт вартістю 177 млн грн. Виявили дві ризикові закупівлі з реконструкції об’єктів інфраструктури Полтавщини на суму понад 177 млн грн.

Про це повідомляє прес служба БЕБ.

Встановлено, що Департамент будівництва Полтавської обласної військової адміністрації планував проведення робіт за рахунок коштів "Програми з відновлення України". Тендери оголосили на капітальні ремонтні роботи у фізкультурно-спортивному, реабілітаційно-відновлювальному комплексі "Колос" та будівлі педіатричного відділення Комунального підприємства "Полтавська обласна клінічна лікарня ім. М.В. Скліфосовського".

Під час аналізу тендерів аналітики встановили, що керівник компанії переможця фігурує у кримінальному провадженні за фактом привласнення бюджетних коштів під час виконання аналогічних робіт.

"Договорами передбачалося авансування робіт у розмірі 30%. Щоб не допустити розтрату держкоштів, аналітики ТУ БЕБ в Полтавській області направили лист до розпорядника про виявлені ризики. За результатами розгляду листа замовник відмовився від передоплати за виконання робіт у сумі 53 млн грн", – йдеться в повідомленні.

Ця ситуація підкреслює важливість ретельного контролю за проведенням державних закупівель і тендерів. Забезпечення прозорості та чесності у цьому процесі є ключовим фактором для боротьби з корупцією та неефективним використанням бюджетних коштів.


Теги: розтратаРастратаПолтавская областная клиническая больница им. М.В. СклифосовскогомахінаціїМахинацииТендерыТендериПолтавська областьПолтавская областьБЭББЕБ

Дата і час 10 червня 2024 г., 18:20     Переглядів Переглядів: 11478
Коментарі Коментарі: 0


Коментарі:

comments powered by Disqus

’‚Ћђ€ §‘’Ћђ§ћ з Ђ‡Ћ‚ЋЊ

loading...
Загрузка...

Наші опитування

Коли, на вашу думку, можливе закінчення війни в Україні?








Показати результати опитування
Показати всі опитування на сайті
0.074476