АНТИКОР — національний антикорупційний портал
МОВАЯЗЫКLANG
Київ: 20°C
Харків: 20°C
Дніпро: 22°C
Одеса: 21°C
Чернігів: 18°C
Суми: 19°C
Львів: 11°C
Ужгород: 12°C
Луцьк: 12°C
Рівне: 13°C

Чим заробляє на життя пасія заступника генпрокурора Вербицького Христина Ільницька

Читать на русскомRead in English
Чим заробляє на життя пасія заступника генпрокурора Вербицького Христина Ільницька
Чим заробляє на життя пасія заступника генпрокурора Вербицького Христина Ільницька

Спосіб життя можливої обраниці явно не відповідає не лише її доходам, а й офіційним доходам самого Вербицького.

Яхти, салони, дизайнерські речі та розкішний маєток під Києвом – саме такими словами можна коротко описати життя обраниці вже відомого заступника генерального прокурора Дмитра Вербицького, пані Христини Ільницької. Проте всі ці статки виглядають сумнівним, особливо через те, що вони не відповідають не лише її доходам, а й офіційним доходам самого Вербицького.

У новій серії розслідування для СтопКору журналістка Ольга Левицька викрила кілька цікавих фактів із біографії Ільницької та дізналася, за який рахунок панночка дозволяє собі таке розкішне життя.

У рамках розслідування знімальна група показала , що пані Ільницька справді живе дорого- багато – починаючи від її маєтку, закінчуючи походами до елітних салонів краси та прогулянок на яхтах. Але постає справедливе питання: звідки гроші? Звичайно, могла б і сама заробити, але де?

Чим займається Христина Ільницька?

Згідно з відкритими даними, ще в 2017 році Христина оновила анкету на сайті кастингів , де відзначила себе як професійну танцівницю, співачку-початківицю, а також професійну актрису і модель. Але вже 2020 року з’являється яхт-клуб "Royal River", де Ільницьку називають засновницею.

Але власний ФОП Ільницька зареєструвала лише близько тижня тому, а інших фірм, власницею яких вона була б, на аналітичній платформі YouControl немає. За інформацією, наданою СтопКору у податковій службі, сумарний її офіційний заробіток з 2015 року становив лише 364 тисячі гривень.

Не працює і сайт , де можна переглянути перелік послуг та суден для купівлі та оренди. Натомість залишився YouTube-канал , але майже кожне відео тут – про те, як Ільницька добре відпочиває на яхтах чи на тематичних вечірках.

"Не менш цікавими є й власники суден, які публікує Ільницька", - зауважує журналістка.

Беремо, наприклад, яхту Bavaria 37 Sport, загальною потужністю 620 кінських сил. Вона ще з жовтня 2021 року належить 33-річному Олександру Баркову. Однак, за нашою інформацією, окрім цієї дорогої яхти на молодику немає ні нерухомості, ні навіть авто, а сам він нібито служить у Збройних силах. Ба більше, попередньо яхта належала синові "регіонала" Ландіка.

"Ми безуспішно намагалися з ним зв’язатися, щоб переконатися, що він справді може дозволити собі такі дорогі покупки. Адже Олександр може бути підставною особою для продовження управління майном в Україні регіонів-утікачів. Тому що попередній власник яхти – Андрій Ландік, син одіозного нардепа від "Партії регіонів" Валентина Ландіка. Раніше ця яхта називалася "Неллі", на честь дружини Валентина Ландіка – Неллі Володимирівни. Після Революції гідності Ландіки ховаються у Москві”, – розповідають у ЗМІ.

Таким чином, виникає запитання: що може пов’язувати Ільницьку з такими власниками яхт?

Можна припустити, що справи в неї пішли нагору саме з можливим початком відносин із держслужбовцем. Це і новенький Porsche, і будинок у тому ж "Конику", ринкова вартість якого становить понад мільйон євро й який, за нашою інформацією, за договором дарування Ільницька передала своїй мамі.

Окрім нерухомості та яхт-клубу, Ільницька любить і систематичні походи до престижного спортзалу "Царський", катання на яхті під час війни та різноманітні б’юті-маніпуляції в елітних салонах Києва. Як з’ясували ЗМІ, вартість оглядових процедур у цих закладах стартує від 1400 – 4000 грн.

"Не менш важливі й витрати на розваги. У травні Христина з друзями відвідала концерт Вєрки Сердючки. Підспівували та танцювали вони з віайпі-зони. Ціна за таке задоволення в залежності від кількості людей варіюється від 20 до 40 тисяч гривень за столик", – додала вона.

Таким чином, усі дизайнерські речі, регулярне відвідування салонів краси, яхти та новий маєток важко прирівняти до офіційних заробітків як самої Ільницької, так і прокурора Вербицького. І все в той час, коли хтось витрачає мільйони на підтримку армії – кидає все і йде захищати країну, а хтось витрачає десятки тисяч доларів на брендові речі та мільйони на елітну нерухомість й іномарки.

Тому спосіб життя можливої обраниці заступника Генпрокурора, як і його статки, мають перевірити відповідні відомства.


Теги: Партія регіонівПартия регионовЛандик ВалентинЛандик АндрейБарков Александрнезаконное обогащениенезаконне збагаченняОфис ГенпрокурораОфіс генпрокурораИльницкая КристинаВербицький ДмитроВербицкий Дмитрий АнатольевичВербицкий Дмитрий

Дата і час 19 червня 2024 г., 13:10     Переглядів Переглядів: 8336
Коментарі Коментарі: 0


Коментарі:

comments powered by Disqus

’‚Ћђ€ §‘’Ћђ§ћ з Ђ‡Ћ‚ЋЊ

loading...
Загрузка...

Наші опитування

Коли, на вашу думку, можливе закінчення війни в Україні?








Показати результати опитування
Показати всі опитування на сайті
0.83969