АНТИКОР — національний антикорупційний портал
МОВАЯЗЫКLANG
Київ: 13°C
Харків: 11°C
Дніпро: 13°C
Одеса: 16°C
Чернігів: 13°C
Суми: 11°C
Львів: 14°C
Ужгород: 15°C
Луцьк: 15°C
Рівне: 16°C

Румунія та Україна будуть спільно виробляти боєприпаси та ремонтувати зброю

Читать на русском
Румунія та Україна будуть спільно виробляти боєприпаси та ремонтувати зброю
Румунія та Україна будуть спільно виробляти боєприпаси та ремонтувати зброю

Румунська асоціація PATROMIL обʼєднує понад 200 виробників, тому в NAUDI заявляють, що співпраця дозволить відкрити нові горизонти.

Національна асоціація підприємств оборонної промисловості України (NAUDI) підписала меморандум про співпрацю із румунською оборонно-промисловою асоціацією PATROMIL. Про це повідомляє пресслужба NAUDI.

На міжнародній виставці озброєння Eurosatory 2024 у Парижі Національна асоціація підписала меморандум про співпрацю з румунською бізнес-асоціацією. PATROMIL займається виробництвом військової техніки. Угода може відкрити новий етап у співпраці оборонних компаній двох країн.

Планується налагоджувати співпрацю з PATROMIL у сфері обслуговуванні техніки та виробництва боєприпасів для українських захисників.

"Співпраця з PATROMIL відіграватиме ключову роль у підвищенні ефективності розвитку українського оборонно-промислового комплексу. Меморандум відкриває нові можливості для обміну досвідом, технологіями та ресурсами", — резюмували в NAUDI.

румунія та україни qhidddiqxkiqduant

У Defense Express додають, що NAUDI обʼєднує близько 50 приватних оборонних компаній, а румунська PATROMIL — понад 200 виробників. Україна також активно використовує румунське озброєння, зокрема РСЗВ APR-40, БТР TAB-71, боєприпаси та стрілецьке озброєння. Румунія зараз активно нарощує оборонно-промисловий комплекс, зокрема й в співробітництві з південнокорейською Hanhwa, американською RTX, німецькою Rheinmetall та іншими державами.


Теги: PATROMILNAUDIОружиеЗброяБоєприпасибоеприпасыУкраїнаУкраинаРумуніяРумыния

Дата і час 23 червня 2024 г., 23:41     Переглядів Переглядів: 1909
Коментарі Коментарі: 0


Коментарі:

comments powered by Disqus

’‚Ћђ€ §‘’Ћђ§ћ з Ђ‡Ћ‚ЋЊ

10 жовтня 2024 г.
loading...
Загрузка...

Наші опитування

Коли, на вашу думку, можливе закінчення війни в Україні?








Показати результати опитування
Показати всі опитування на сайті
0.067957