АНТИКОР — національний антикорупційний портал
МОВАЯЗЫКLANG
Київ: 18°C
Харків: 19°C
Дніпро: 20°C
Одеса: 22°C
Чернігів: 18°C
Суми: 17°C
Львів: 12°C
Ужгород: 14°C
Луцьк: 14°C
Рівне: 15°C

Нідерланди вирвали у збірної Туреччини путівку до півфіналу на Євро-2024

Читать на русском
Нідерланди вирвали у збірної Туреччини путівку до півфіналу на Євро-2024
Нідерланди вирвали у збірної Туреччини путівку до півфіналу на Євро-2024

Збірна Нідерландів у вольовому стилі обіграла національну команду Туреччини до 1/4 фіналу чемпіонату Європи 2024 року.

Про це стало відомо з результатів поєдинку .

Чемпіонат Європи-2024, 1/4 фіналу

Нідерланди – Туреччина – 2:1

Голи: Де Врей, 70, Мюлдюр, 76 (автогол) – Акайдін, 35

"Помаранчеві" захопили ініціативу у дебюті зустрічі. На першій хвилині Депай небезпечно пробив над ворітьми. Однак належного розвитку контролю м’яча нідерландці не змогли організувати. Більшість атакуючих випадів команди Рональда Кумана завершувалося уважною грою захисників.

Поступово збірна Туреччини відсунула гру подалі від своїх воріт. Згодом "місячні зірки" наважилися і почали вантажити м’яч у зони біля воріт Вербрюггена. Ця зміна сценарію дозволила підопічним Вінченцо Монтеллі відкрити рахунок – Гюллер подав стандарт на далеку стійку, де Акайдін головою переправив м’яч у сітку.

Ще до перерви та зі стартом другої половини Нідерланди перейшли у наступ. З’явилися моменти. Ось Депай не встиг замкнути передачу Вегхорста в межах штрафного майданчика, а згодом він завершив фланговий прорив ударом в руки воротареві. Між цими епізодами Гюллер зі штрафного влучив у штангу.

Незабаром відбувся новий обмін втраченими випадками. Турок Йилдиз на добиванні не переграв голкіпера, а Гюнок парирував у ближньому розі складний удар від нідерландця Вегхорста. Але кутовий після цього моменту призвів до забитого м’яча. Депай розіграв стандарт зі Схаутеном та подав на 11 метрів, звідки Де Врей головою зрівняв рахунок.

"Помаранчеві" вирішили не зменшувати обертів. Хлопці Кумана продовжили атакувати ворота турецької команди. І на 76-й хвилині збірна Нідерландів вийшла вперед. Схаутен прокинув праворуч на Дюмфріса, а той прострілив на дальню штангу, де Мюлдюр у боротьбі з Гакпо проштовхнув м’яч за лінію власних воріт.

Тепер Туреччина пішла атакувати величезними силами. На 85-й хвилині "місячні зірки" протягом однієї атаки пропустили два випадки зрівняти рахунок. Спочатку постріл Челіка у порожні ворота перервав ван де Вен, а потім Актюркоглу на добиванні влучив у захисника. Тиск продовжився, але відігратися турки так і не зуміли. Отже, у півфіналі Нідерланди зустрінуться із збірною Англії.


Теги: Евро-2024Євро-2024ТуреччинаТурцияНидерландыНідерланди

Дата і час 06 липня 2024 г., 23:49     Переглядів Переглядів: 1818
Коментарі Коментарі: 0


Коментарі:

comments powered by Disqus

’‚Ћђ€ §‘’Ћђ§ћ з Ђ‡Ћ‚ЋЊ

loading...
Загрузка...

Наші опитування

Коли, на вашу думку, можливе закінчення війни в Україні?








Показати результати опитування
Показати всі опитування на сайті
0.445529