АНТИКОР — національний антикорупційний портал
МОВАЯЗЫКLANG
Київ: 22°C
Харків: 23°C
Дніпро: 24°C
Одеса: 23°C
Чернігів: 21°C
Суми: 22°C
Львів: 12°C
Ужгород: 13°C
Луцьк: 12°C
Рівне: 14°C

Прем’єр Індії на зустрічі з Путіним згадав атаку на "Охматдит"

Читать на русском
Прем’єр Індії на зустрічі з Путіним згадав атаку на "Охматдит"
Прем’єр Індії на зустрічі з Путіним згадав атаку на "Охматдит"

Прем’єр-міністр Індії Нарендра Моді сказав президенту Росії Володимиру Путіну у Кремлі, що смерть невинних дітей була болючою та жахливою через день після смертельного удару по дитячій лікарні в Києві.

Про це пише Reuters.

Видання зазначає, що різке зауваження індійського лідера, який перебував з візитом, було неявним докором Путіну, який за кілька хвилин до того привітав його в Кремлі теплою заявою про важливість стратегічних зв’язків між двома країнами.

"Незалежно від того, чи це війна, конфлікт чи теракт, будь-якій людині, яка вірить у людство, боляче, коли є втрата життів. Але навіть у цьому, коли вбивають невинних дітей, серце обливається кров’ю, і цей біль дуже страшний", - сказав Моді.

 

ЗМІ нагадує, що це не перший випадок, коли прем’єр-міністр Індії критикує Росію за її дії в Україні. Так, у вересні 2022 року він сказав Путіну, що "сьогоднішня епоха не є епохою війни", і тоді Путін сказав, що розуміє занепокоєння Моді.

"Однак Індія не засудила вторгнення Росії та скористалася можливістю купити рекордні обсяги російської нафти за зниженими цінами, оскільки санкції зруйнували торгівлю Москви із Заходом. Для Росії Індія стає все більш важливим партнером, як в економічному, так і в дипломатичному плані, оскільки Москва прагне продемонструвати, що спроби Заходу ізолювати її провалилися", - ідеться у матеріалі.


Теги: Нападение России на УкраинуНапад Росії на УкраїнуВойнаВійнаРакетные ударыРакетні удариОхматдитОхматдетІндіяИндияНарендра МодиПутінПутин

Дата і час 09 липня 2024 г., 23:00     Переглядів Переглядів: 2021
Коментарі Коментарі: 0


Коментарі:

comments powered by Disqus

’‚Ћђ€ §‘’Ћђ§ћ з Ђ‡Ћ‚ЋЊ

loading...
Загрузка...

Наші опитування

Коли, на вашу думку, можливе закінчення війни в Україні?








Показати результати опитування
Показати всі опитування на сайті
0.574352