АНТИКОР — національний антикорупційний портал
МОВАЯЗЫКLANG
Київ: 22°C
Харків: 23°C
Дніпро: 24°C
Одеса: 23°C
Чернігів: 21°C
Суми: 22°C
Львів: 12°C
Ужгород: 13°C
Луцьк: 12°C
Рівне: 14°C

У РФ у Підмосков’ї сталася пожежа на підприємстві

Читать на русском
У РФ у Підмосков’ї сталася пожежа на підприємстві
У РФ у Підмосков’ї сталася пожежа на підприємстві

За короткий проміжок часу пожежа в Підмосков’ї зросла у півтора рази, розповіли росЗМІ. До гасіння вогню залучають гелікоптери та очікують вибухів газових балонів.

Вранці 11 липня мешканці міста Хімки у Підмосков’ї помітили стовп диму посеред міста. Пожежа розгорілася, на місці загоряння чули вибухи. Щоб подолати масштабне спалах, регіональне відділення Міністерства надзвичайних ситуацій РФ залучило сім одиниць пожежної техніки. Про надзвичайну подію на околиці російської столиці розповіли росЗМІ.

Журналісти отримали інформацію від представника МНС РФ, який повідомив, що спалахнув цех з виробництва керамічної плитки в Хімках. Площа загоряння – близько 2 тис. кв. м. Утім, згодом дані оновили – горить на 5 тис. кв. м. Внаслідок пожежі обвалився дах, зазначили рятувальники. Площа обваленого даху – 80 кв. м, йдеться у повідомленні.

Тим часом, місцеві жителі опублікували відео з місця подій. На відео можна побачити два стовпи чорного диму неподалік висоток. У приміщенні керамічного цеху є 30 газових балонів, запевняють джерела Telegram-каналу. Коли спалахнув вогонь, чули кілька вибухів. Щоб загасити пожежу, працюють 26 пожежників і готуються застосувати гелікоптер.

Мер Москві Сергій Собянін та управління МНС Москви поки не коментували подій у Хімках. Немає й інформації про причини займання.

Зазначимо, Хімки — місто, яке входить до Московської агломерації і розташоване біля північних околиць російської столиці. Відстань від населеного пункту до українського кордону – близько 400 км. У 8 км – аеропорт ім. Шереметьєво, в Telegram-каналі якого 11 липня не повідомляли про зупинення польотів через можливу загрозу атаки БПЛА.

Інцидент у Москві, Хімки, 11 липня, пожежа


Теги: ПодмосковьеПожарпожежаРосіяРоссия

Дата і час 11 липня 2024 г., 11:29     Переглядів Переглядів: 1671
Коментарі Коментарі: 0


Коментарі:

comments powered by Disqus

’‚Ћђ€ §‘’Ћђ§ћ з Ђ‡Ћ‚ЋЊ

loading...
Загрузка...

Наші опитування

Коли, на вашу думку, можливе закінчення війни в Україні?








Показати результати опитування
Показати всі опитування на сайті
1.091513