АНТИКОР — національний антикорупційний портал
МОВАЯЗЫКLANG
Київ: 22°C
Харків: 23°C
Дніпро: 24°C
Одеса: 23°C
Чернігів: 21°C
Суми: 22°C
Львів: 12°C
Ужгород: 13°C
Луцьк: 12°C
Рівне: 14°C

На Тернопільщині поліцейські затримала кілера, який розстріляв кримінального авторитета

Читать на русском
На Тернопільщині поліцейські затримала кілера, який розстріляв кримінального авторитета
На Тернопільщині поліцейські затримала кілера, який розстріляв кримінального авторитета

Правоохоронці затримали підозрюваного у замаху на вбивство тернопільського бізнесмена із кримінальним минулим. Під час брифінгу 11 липня керівництво Нацполіції Тернопільщини повідомило, що 35-річний житель Черкас, якого звинувачують у розстрілі потерпілого, намагався втекти за кордон.

Цьогоріч у квітні неподалік Тернополя невідомий розстріляв авто Porsche Cayenne з 60-річним тернополянином, який є бізнесменом та пов’язаний із криміналітетом. Його доставили у лікарню у важкому стані з кульовими пораненнями, але медикам вдалось врятувати потерпілого.

У липні 2024 року керівник Нацполіції Тернопільщини Сергій Зюбаненко спільно зі своїми заступниками провів брифінг та повідомив про затримання кілера. За даними правоохоронців, це 35-річний житель Черкас, який ретельно готував злочин близько чотирьох місяців – стежив за жертвою, збирав детальну інформацію про неї та відслідковував маршрут пересування. Для цього орендував житло у Тернополі та придбав автомобіль. За вчинення вбивства черкащанин мав отримати 25 тис. доларів.

У квітні тернопільський бізнесмен заїхав на територію власного будинку, і в цей момент підозрюваний розстріляв його авто, внаслідок чого кримінальний авторитет отримав три вогнепальних поранення.

Правоохоронці розшукали кілера, ним виявився 35-річний житель Черкас. Оперативники затримали його дорогою до кордону, де він планував незаконно перетнути річку Тиса. У нього вилучили дві гранати та близько 100 набоїв.

Поліцейські встановлюють замовників вбивства. Слідчі повідомили затриманому про підозру у вчиненні злочинів, передбачених ч. 2 ст. 15 та ч. 1 ст. 115 (замах на умисне вбивство) та ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) ККУ. За вчинене йому загрожує до 15 років позбавлення волі.


Теги: вбивствоУбийствокримінальний авторитеткриминальные авторитетыНезаконное пересечение государственной границынелегальний перетин кордонузатриманнязадержаниеТернопільська областьТернопольская областьКиллерыКілери

Дата і час 11 липня 2024 г., 14:00     Переглядів Переглядів: 2500
Коментарі Коментарі: 0


Коментарі:

comments powered by Disqus

’‚Ћђ€ §‘’Ћђ§ћ з Ђ‡Ћ‚ЋЊ

loading...
Загрузка...

Наші опитування

Коли, на вашу думку, можливе закінчення війни в Україні?








Показати результати опитування
Показати всі опитування на сайті
0.598988