АНТИКОР — національний антикорупційний портал
МОВАЯЗЫКLANG
Київ: 18°C
Харків: 19°C
Дніпро: 20°C
Одеса: 22°C
Чернігів: 18°C
Суми: 17°C
Львів: 12°C
Ужгород: 14°C
Луцьк: 14°C
Рівне: 15°C

Адвокатка розповіла, що буде з чоловіками, які оновили дані в ТЦК

Читать на русском
Адвокатка розповіла, що буде з чоловіками, які оновили дані в ТЦК
Адвокатка розповіла, що буде з чоловіками, які оновили дані в ТЦК

Як розповіла адвокатка Марина Бекало, чоловіків, які оновили свої персональні дані, викликатимуть за повістками за місцем проживання, які вони вказали під час 60-денного періоду.

Військовозобов’язані в Україні мали оновити дані в ТЦК і СП до 16 липня. Адвокатка Марина Бекало в коментарі ТСН розповіла, що чекає на чоловіків, які це зробили.

Адвокатка заявила, що чоловіків, які оновили свої персональні дані, викликатимуть за повістками за місцем проживання, яке вони вказали під час 60-денного періоду з 18 травня до 16 липня. Вони проходитимуть ВЛК і, можливо, будуть призвані на службу в Сили оборони, якщо їх визнають придатними й у них не буде підстав для відстрочки.

"Ті чоловіки, які не оновили свої дані, будуть викликатися за місцем їхньої останньої реєстрації, тобто прописки, і така повістка вважатиметься врученою, як передбачається Постановою КМУ №560", — пояснила Бекало.

Ті, хто не оновив свої персональні дані, притягуватимуться до адміністративної відповідальності за ст. 210-1 КУпАП, у вигляді штрафу в розмірі 17 тисяч гривень.


Теги: ВВКВЛКвійськово-лікарняна комісія (ВЛК)військовий облікВоинский учетБекало Маринавоенно-учетные данныевійськово-облікові даніТЦК

Дата і час 17 липня 2024 г., 08:28     Переглядів Переглядів: 1835
Коментарі Коментарі: 0


Коментарі:

comments powered by Disqus

’‚Ћђ€ §‘’Ћђ§ћ з Ђ‡Ћ‚ЋЊ

loading...
Загрузка...

Наші опитування

Коли, на вашу думку, можливе закінчення війни в Україні?








Показати результати опитування
Показати всі опитування на сайті
0.48071