АНТИКОР — національний антикорупційний портал
МОВАЯЗЫКLANG
Київ: 18°C
Харків: 19°C
Дніпро: 20°C
Одеса: 22°C
Чернігів: 18°C
Суми: 17°C
Львів: 12°C
Ужгород: 14°C
Луцьк: 14°C
Рівне: 15°C

У мережі з’явилося відео з безлюдними пляжами окупованої Євпаторії

Читать на русском
У мережі з’явилося відео з безлюдними пляжами окупованої Євпаторії
У мережі з’явилося відео з безлюдними пляжами окупованої Євпаторії

Ситуація з туристичним сезоном в окупованому Росією Криму зараз складна: росіяни масово відмовляються їхати на відпочинок на півострів. У минулі часи відпустка в Євпаторії була справжнім святом. Ще б пак, приємний клімат, чисті піщані пляжі, плавний вхід у воду - все це забезпечувало найкращий відпочинок з дітьми до окупації.

А ось зараз на пляжах у Євпаторії "не проштовхнутися". У тимчасово окупованому Криму майже порожні пляжі курортної Євпаторії.

Порівняно з ажіотажем, який був до захоплення півострова, можна сказати, що відпочивальників там просто немає. Сюди вже навіть не їдуть ті запеклі та небагаті росіяни, для яких відпочинок у Краснодарському краї недоступний через високі ціни на житло та харчування. А в Криму через війну, прильоти ціни на житло порівняно низькі.

Наприклад, спалах на євпаторійському полігоні відбувається вже вдруге за два тижні. Відео, як у розпал туристичного сезону-2024 виглядають пляжі Євпаторії, було опубліковано у пабліку "Кримський вітер". На кадрах видно, що на пляжі відпочиває незначна кількість людей.

"На пляжі навіть рушник нікуди покласти, а щоб зайти у воду, доводиться боком протискуватись. Бо все йде за планом. Просто план такий", - із сарказмом йдеться в описі під відео. 

Крім того, ті нечисленні туристи, які все ж таки ризикнули приїхати до Євпаторії, відзначають недоглянутість пляжів і гори сміття в місцях відпочинку.


Теги: ТуристыТуристиКрымКримЄвпаторіяЕвпаторияокупаціяОккупация

Дата і час 31 липня 2024 г., 15:05     Переглядів Переглядів: 1989
Коментарі Коментарі: 0


Коментарі:

comments powered by Disqus

’‚Ћђ€ §‘’Ћђ§ћ з Ђ‡Ћ‚ЋЊ

loading...
Загрузка...

Наші опитування

Коли, на вашу думку, можливе закінчення війни в Україні?








Показати результати опитування
Показати всі опитування на сайті
0.094992